Ahojte kočky, prosim poradte mi lyziarske svahy, kde sa da lacnejsie lyzovat. Kludne aj take male alebo menej nezname. Dakujem pekne.
Oravská lesná je úžasná už tam chodíme niekoľko rokov na týždeň.
Aj my chodime na Rohace,.byvame v Tatraweste, vzdy je tam sneh.
@petamich my sme tam boli od 29.12. do 2.1. a na spodnom svahu totálna kaša. v obci a okolí po snehu ani stopy (nadnesene). určite to nebolo vhodné na nejaké čarovné prechádzky, všade sucho, sneh len umelý v obci na svahu (kde sa 2.1. lyžovalo počas dňa asi 5 ľudí - kaša) a trošku snehu na hornom stredisku, ale tak v 1. tretine, maximálne v prvých 2 tretinách. dolu katastrofa. trčali už aj kamienky.
@petamich možno odvtedy tam napadol sneh, netuším, ale v tomto období to bola katastrofa. lyžovali sme 30.12. a potom sme už ani neriskovali. sanitka šla odtiaľ asi 2x denne, predpokladám, že ťažký sneh a niekto sa dorafal. alebo zrážka?
@panelacikova napadlo aj tam,.ale samozrejme ze aj u nich musi byt teplo, ale ak chce ist autorka este niekam teraz lyzovat, vela moznosti nie je.
@panelacikova uvidime 😵💫 my ideme 23.1. tak snad 🤞🏻 ale uz sme zazili posledny rok pred koronou, ze sa nedalo, ani vleky nepustali, tak sme sli na nakupy do Polska 🤷♀️😃
@fatima30 oravska lesna-orava snow ;) velka spokojnost 🙂
@petamich
Z Roháčov sme sa vrátili včera. Je tam celé Slovensko. Totálna masovka, rady všade! Kamoška čakala pre požičovňou a odstavovala ľudí, lebo už ani lyže nemali požičať. Svah bol včera ok len hore, dole to už bola totálna kaša. Ja som sa s dćerou sánkovala a za tie dve hodky, čo sme tam boli, okolo nás šli záchranári s dolámaným človekom presne 6x. To len tak pre info.
Liptovský Mikuláš - Podbreziny
Dakujem vam pekne kocky, skusim popozerat vase tipy👍
@petamich no ja myslím, že ešte nasneží 🙂
@yoxinka fúha, tak ešte horšie než medzi sviatkami 😲
Certovica ma tiez dobre ceny
Podbanske. Cely den pre dospelaka 15, dieta 13
@zorkahorka super
my chodime Rohace-Spalena velmi priaznive ceny, ubytovanie v chatkach hotela Tatrawest