Lacné kúpanie

lea2121
10. aug 2020

Ahojte baby, nedávno sme sa presťahovali do BA a tieto horúčavy tu nezvládame, preto by sme si radi urobili výlet a schladili sa niekde pri vode.. Vedeli by ste poradiť nejaké lacné poprípade free kúpanie/jazerá s pekným prostredím a čistou vodou kde býva máličko ľudí cez víkendy, prosím? Niečo ako Šútovo napríklad🙂)

jana_eyre_2
10. aug 2020

Uz strašne dlho som tam nebola, takže neviem ako veľmi to objavili ľudia, ale my sme sa chodievali kúpať na Košariská, alebo zelenú vodu čo je za ivankou.. a ja som bola toto leto s deťmi na Kuchajde, už sa tam dá kúpať, skoro nikto okolo nás nebol..

sissy27
10. aug 2020

@lea2121 máličko ľudí uprostred leta a v situácii, kedy sa neodporúča cestovať, je akurát tak pri vlastnom bazéne 🤷‍♀️ Alebo pri mori.
Jazerá v BA a okolí - Zlaté piesky, Senec, Draždiak, Kuchajda (často máva problém so sinicami), Košariská, štrkovisko vo Vajnoroch neviem či je ešte prístupné, ale kedysi sme tam chodievali, Rusovce (čo ale nie je oficiálne určené na kúpanie ak sa niečo nezmenilo)
Kúpaliská sú v každej mestskej časti - Delfín v Ružinove, Matadorka v Petržalke, Rosnička v Dúbravke, Lamač a Rača majú tiež svoje kúpaliská, Mičurin v Starom meste (Búdková, neviem či otvorili tento rok), Tehelné pole...
To tak narýchlo čo som si spomenula, určite ma niekto doplní.