Kúpanie v Senci so štvormesačným bábom

legatka
19. jún 2013

ahojte baby, mate niektora skusenosti s kupanim v senci aj s mimcom?mam skoro 5 mesacneho chlapca a chceli by sme sa ist niekde okupat co mi odporucite niekde pri blave?dakujem

xlucia
19. jún 2013

@legatka nic. take malicke na kupalisko do vody nepatri. riskujes tolko chorob a zapalov, ze az.

monvitka
19. jún 2013

najlepšie nejaku žaburinu plnu siníc 😀 najlepšie kupanie

henikav
19. jún 2013

Odporucam maximalne doma vo vani, alebo v nafukovacom bazeniku. Aj nas to laka s horucavami na bazen, ale take male babo by som neriskovala. My dokonca malu nedame ani do nasho sukromneho bazena doma, nie to este do spolocneho, kde nevies kto kazdy sa okupe. Pripadne specialny bazen pre plavajuce miminka

bubelko
19. jún 2013

@legatka kam, ti neporadim, ale s kludom chodte aj na bazen alebo k jazeru - najlepsie s nejakou kamoskou alebo partnerom, aby ste sa pri malom prestriedali. jeho nechat pekne v tieniku na deke, nech si polezka na brusku alebo v kociku, a vy sa zatial na striedacku osviezite. 😉

gretocka
19. jún 2013

ahoj, s tak malym babatkom by som kupanie riesila len tak, ze odstaveny kocik pri bazene, vy sa vyclapkate, babo si pospi. Ja som teda s mojimi obomi bola tiez dost skoro prvy krat v aquaparku, ale 5 mesiacov je naozaj skoro aj na mna 🙂

barunka
19. jún 2013

@legatka ako tak za seba ti napíšem... my sme sa so staršou dcérkou chodievali kúpať na kúpalisko od jej cca 4,5 mesiaca. S ňou sme chodievali len do mederu... momentálne má 7 rokov a (klop-klop) za svoj život nemala žiaden zápal, nikdy neužívala antibiotiká, chorá nebýva (max. raz - dva krát za rok nádcha) ... S menším sme boli minulý víkend prvýkrát...

andreamachova
19. jún 2013

Podla mňa je dosť maličký na to aby chodil na takéto kúpaliska.Ja som smalým bola ked ma lniečo cez rok a za 2 mesiace na to my chitil mikoplazmovú infenkciu.Nakoniec som to vyriešila tak že som kúpila menší bazén,dala na balkon,napustila vodu,dala mu tam hračky a klud bol aj 2 hodiny.Ja by som to radšej neriskovala.

ingmiriama
19. jún 2013

@legatka presne ako píše barunka aj ja som s malým začala keď mal 4 mesiace chodiť po termálnych kúpaliskách ... 🙂a musím povedať že sa mu páčilo ...proste od narodenia má rád vodu a nemal nikdy nič 🙂

legatka
autor
20. jún 2013

@monvitka niektore odpovede pisete jak keby som ho zabila, ja sa tu radim nepotrebujem tu aby ste mi nakladali da sa to aj inym sposobom..dakujem

legatka
autor
20. jún 2013

ostatnym dakujem za mile rady...pekny den

wera.g
20. jún 2013

my sme boli s krpcom v nedeľu, viem že toto isté som riešila minulý ro, mimo sezónu sme s ním do senca šli, cez prázdniny sme strávili na záhrade kde mal svoj bazénik.. Ale teraz som tam videla maminky s malými detičkami, a ešte k tomu v senci prebieha aj plávanie s malinkými detičkami a je to v tom istom bazéne ako sa kúpu všetci, len tam dajú šnúru, že za ňu nemôžeš plávať... 😉

sjuz
20. jún 2013

@legatka ja so s malou chodila na baby plavanie v aquaparku v SC ked mala 5,5 mesiaca a nemali sme ziadne problemy, malej sa hrozne pacilo. No a v jazerach sa kupala prvykrat az ked mala 3 roky. Inak na jazerach som videla aj tak, ze babu napustili bazenik maly nafukovaci pod stromami v chladku (nanosili vodu kyblikom) kde sa rozlozili a uzili si obaja dospelaci jazero a babo bazenik. Inak som malu kupala iba v malou ´bazeniku a u nasich vo velkom bazene....