Baby poradte chceli by sme sa ist kupat do aquaparku do T.Teplic moze sa kupat moja 5 mesacnna dcera v bazene.Este sa chcem spytat ci sa mozem kupat ked kojim nic sa nestane s mlieckom.Dakujem za rady☺
Ze ci on nepridem alebo nieco
Ahoj, @adulienka11 ja osobne som s malým nebola na kúpalisku do 1 roka. Neodporúča sa to. Ale poznám baby, ktoré išli s mladšími bábätkami. Ak tam je detský bazén, tak využite ten. O mlieko sa báť nemusíš, po kúpaní sa isto osprchuješ aj doma. Prípadne pred kojenim si umy bradavky ;)
Baby nebude to blbe ked budem pred nimi kojit ja sa dost hanbim sa budu cumiet ako sprosty
@adulienka11 Tak sa zakry uterákom alebo plienkom pre pána jána, veď tam nemusíš tasiť prsník len tak
@adulienka11 tak sa zavri doma. To bude najlepsie
Tak si tam odbehni niekam ďalej a normálne sa prikry nejakou plienkou alebo čím.
@adulienka11 kupaliska su v lete zdrojom vsetkeho mozneho hlavne pre male deti. Dievcatka sa neodporuca kupat kvoli nachylnosti na nejaky gynekol.infekt. zaroven deticky bezne grcaju maju crevne chripky, anginy ci ine virozy po kupani v bazenoch. Cim teplejsia voda tym horsie. Moju som min.rok do ziadneho bazena nemacala, chlapci sa vyjasili s ockom a my len deka. Kojim bezne kde potrebujem tak aby to nikoho nepohorsovalo, hoc len rukou prikryjem prsnik.
@lenkakravcova no na rukach troska vyclapkat na striedacku
Nic sa neboj nastane sa nic ani tebe ani babu my sme boli so 4 mesačnou v tatrach s wellnes kúpali sme sa všetci aj v bazéne aj vo virivke a v pohode malej sa lubilo nám tiež len treba dať pozor aby nebolo babo dlho vo vode alebo tak na etapy...a o mlieko som neprišla kojila som este dlho a v kuse sme chodili po vyletoch aj dovolenky a tak, ....a zas kojenie odídeš niekam bokom a hotovo
@adulienka11 co by sa malo stat s mliekom? Kupem sa uz 2. dojcenie a aj dceru 5 mesacnu som okupala v bazene, tiez v tepliciach, ale na klasickom kupalisku