Chceli by sme ist s nasim chlapcom na kupalisko, vodu ma rad. Len si to neviem nejako predstavit. Za rohom mame tatralandiu, za dvoma rohmi aquacity. Samozrejme by som najradsej siel na celodenku, lenze ma to hacik. Je stale kojeny a hore vydrzi asi 4 hodiny a uspat sa neda len tak hocijak na kolene. Teda rozmyslam ako to urobit, aby sa aj vycvachtal, aj mohol napapat, aj mohol spat. Mozno by sme mali ist len na tri hodiny? Niekedy cez obed, ci ho specie slnko?
Plus keby ste este mali nejake rady, kde inde s takým babatkom?
@arcticcode ja som chodila s dcerou tiež na kúpalisko a keďže to máme 3 minúty od domu, v čase obeda sme išli domov,najedla sa, vyspala a poobede sme sa tam vrátili okolo 15:00.
Hej, lenze na kupaliskoch ako aquacity a tatralandia sa proste neda ist len tak mimo areal a potom sa zase vratit spat
@arcticcode podľa mna úplne v pohode, zložite sa v tieni, mamicka nakoji dieta v tieni na deke, zoberte so sebou aj ten stan, potom ho uspieť v kociku a necháte v chládku spinkať, žiadny problém podľa mna
@arcticcode môžete vyskúšať aj akékoľvek iné kúpalisko vo Vašom okoli, pripadne prírodné jazero, len otázne či tam bude už teplejšia voda teraz v júni, asi ešte nie
Prirodne by som neriskoval, mame tu v okoli bagrovisko atd, ale okrem toho, ze tam ludia umieraju, ta voda neni bohvieco. 😀 a to ako normalne s kociarom sa da ist dnu na kupalisko?
Bravala som si nosic, tam si pospinkali, ked bolo treba.... 10 mes babo uz spinka iba asi 2krat denne, nie? Uplne bez problemov 👍
@arcticcode ja mám síce 12m ale boli sme minulý týždeň v Bešeňovej a pod 1 do cca 6-7 na moje počudovanie vôbec nespal lebo sa mu nechcelo... Ale určite nájdete tieň kde dáte malého a tam ho uspite 🙂 je škoda ísť na 3h za takú hroznú cenu. To si radšej kúpte na celý deň alebo si kúpte celodenný vstup cez GoPass
ja som viedla maminky v Turč. Tepliciach s kočiarom - Aquacity ....
chodím už roky na kúpalisko kvôli deťom a už som videla kde čo....napr. maminku ktorá všetkých naokolo okrikovala aby boli ticho, lebo ona uspáva dieťa v kočíku, alebo maminku ktorá bola s tak malým bábom ,že som si myslela že sa narodilo len pred chvíľou....
Viac ako na 3 hod. by som prvý krát nešla...a potom uvidíš...
Ja mam podhajsku za rohom, tak vacsinou chodime len na dve hodky pred zaverecnou, detom to uplne staci a mne s nimi tiez. Ale inak nosim decka od malicka kade tade aj na cely den a nikdy sme nemali problem, kde kojit a ako uspat. Na kupalisko zober bud kocik a nechaj spat tam. Ja som pouzivala satku, v tej uspim deti aj doteraz uplne kdekolvek a za akychkolvek podmienok, nechala by som ich spat na nejakej maksej deke v chladku. A kojenie si myslim, ze je to najmenej, ved hocikde v rozku stiahne tielko a ide...
My sme vlani boli s nasou na kupalisku, vtedy mala 9 mesiacov. Nasli sme chladok kde sme sa zlozili, poriadne som ju ponatierala, dala sirak so sirokou strieskou na hlavku a isli sme do bazena, ona je taky vodny zivel, velmi sa jej pacilo. A ked bolo treba spat, tak na rukach mi pekne zaspala( tak je odmala naucena) voda deti unavi, neboj sa aj to vase si pospinka. A kocik sme aj preto nebrali ze ona len na rukach, ale videla som tam mamicky s kocikmi v areali. Treba ist a vyskusat a potom sa podla babatka zariadite
@deti95060810 ja si tiez myslim, ze pre male dieta je to zbytocne na cely den
V nosici by to nebolo zle!
@arcticcode jasneze kocik na kúpalisko, aspoň v BA tak chodí snáď každá mamicka na kúpalisko s deťmi od 3 mesiacov vyššie, aj mensie som videla, ja beriem kocik vždy, lebo chodíme na cely den a keby sa malému chcelo spat, tak jedine v kociku, tiež tam beriem veci pre neho a je to praktické..Ma 13 mesiacov a úplne super, hneď na prvý krat sme boli na cely den a bol úplne spokojny, správal sa oveľa lepšie ako doma☺️
Pred dvomi rokmi som bola s 10m synom a pred rokom mal uz 1,5r a mladsi 8 mesiacov a uuplne v pohode.. Kocik zobrat, niekde v tieni sa ulozit, nakojit sa da hocikde a uspat na rukach, v kociku, na prse... moznosti je vela a hlavne od vody sa unavy takze to bude jednoduche ☺ mat len jedno take male dieta je najjednoduchsie 😂 s dvoma je to uz tazsie..
@arcticcode S tým prírodným bagroviskom máš celkom pravdu až na tú vodu...Nechci vedieť čo všetko je v bazénoch aj keď vyzerá byť čistá.Keby si vedel to čo ja asi by si tam už nevošiel 😂 a už vôbec nie tam dať 10 mesačné dieťa.
@daniell_ka to vazne je to a tou vodou až tak zle???😱
@29simona29 Každý bazén ma strojovňu.V strojovni sa vždy niečo pokazí a zozelenie voda napríklad.Všetka špina ktorá sa má filtrovať sa vráti späť.Naleje sa tam chlòr a voda pôsobí, že je čistá.Už len keď je mliečna má zlé hodnoty.O tom koľko krát sa nájdu v bazéne toaleťáky a hovienka koľko detí sa do vody pozvracia.Porozbíjajú sa okuliare a sklo ostane na dne bazéna.Koľko ľudí v bazéne a vo vírivke sexuje (bez srandy toto sú fakty) koľko ľudí sa neosprchuje.A o tom ako často sa vysávajú bazény ani nehovorím.
@29simona29 A úplne najviac zbožňujem keď vidím rodičov ako nesú batoľa bez plienky do bazéna alebo kojace mamičky v bazéne alebo chlapov v tangáčoch 😂
@daniell_ka Och🙈🙈🙈🙈
@29simona29 Sama som videla na vlastné oči ako rodičia bez problémov nechajú hovienka po svojom decku v bazéne.A športovci do vody dokonca piškajú a smrkajú nos a chodia do vody vždy neosprchovaní.
Co ta nezabije, to ta posilni 😀 o jedno hovienko viac, alebo menej 😀 chlor vsetko dezinfikuje, takze neni problem. Ja som sa na sex v bazene neodvazil. Iba v satniach hehe 😀
@arcticcode To je pravda 😂 ale ked keď je tam už toho chlòru toľko, že ťa páli v nose aj v ústach tak to už dobre nie je.Ale zase je iné keď sa niekto ide čľapkať.Ja chodím plávať a oveľa ľahšie aj lepšie sa mi plávalo aj dýchalo v prírodnej vode.
My s malým 12 mes. chodíme na jazero aj na kúpalisko, vodu miluje, aj všetok ten ruch okolo, bohužiaľ sa nám nepodarilo ho uspat ani raz, on mimo domu a auta prosto nikde nezaspí, ani v kociku. Začne byť naopak hyperaktívny, takže chodíme max na 3 hodiny, lebo inak mame veľmi pekný režim, cez deň spinka 2x a v noci od 20 do 7 a keď sa to rozhadze, je mrzutý a unavený. Plave vždy v plavkách alebo plienke vodotesnej, bez toho by som ho tam nebrala.
Ja chodim na kupalisko s dcerou od jej 4 mesiacov a na cely den, v case spanku som ju uspala v kociku a odparkovala v tieni. Nikde nespala tak dobre, ako na kúpalisku. Do aquaparku by som nesla, ja ich nemam rada