Kúpalisko Hainburg

peneloppe
25. júl 2015

Ahojte, ako sa vám pačilo na tomto kúpalisku? Nie je príliš malé? Ďakujem.

tajka1986
25. júl 2015

@peneloppe male? Akoze co cakas? Nechapem 😅

peneloppe
autor
25. júl 2015

No pytam sa, necakam nic. Pozrela som fotky na nete a zda sa mi male, neviem ci len z fotiek ci skutocne to take je. Ved preto sa pytam. Tak su rozne kupaliska, male aj vacsie.

simsalabim
25. júl 2015

@peneloppe male sa mi nezdalo, ale bola tam strasne studena voda...pred par rokmi, odvtedy som tam nebola, ale pocula som viacerych sa stazovat na vodu.

tajka1986
25. júl 2015

@peneloppe Hainburg je male mesto,ma len cca 5000obyv.,takze je fajn ze nejake kupalisko vobec maju. Ale je tam pekne 🙂

katkakovac
25. júl 2015

Skus kuknut Bruck an der Leitha. Neviem čo konkrétne si vyhodnotila ako malé, ale toto je akurát. Je cca 45 minút od bratislavy, je tam veľa stromov, bazény sú dostatočne veľké, je tam aj zábava pre deti, aj volejbal aj bufet aj kopec slovákov. Okolo kúpaliska v hainburgu sme len isli, ale mne sa zdalo dosť veľké. A skús Google Maps satelitné snímky, tam sa dozvieš asi najviac 😉

peneloppe
autor
25. júl 2015

@simsalabim
Dakujem.

@tajka1986
Ano, viem ze je to malicke mestecko. A teplota vody? Na fotkach to vyzera krasne,

99janka99
25. júl 2015

Detsky bazen je maly.. a teda riadne studena voda. A to je tam stale..

tajka1986
25. júl 2015

@peneloppe no praveze dost cerstva,v detskom teplejsia. Neviem ako je to teraz boli sme davnejsie 🙂

peneloppe
autor
25. júl 2015

Dakujem dievcata, tak radsej to nechame tak. Studena voda ma odradza. 😎

dafnemunova
25. júl 2015

Kupalisko ako take je dost velke , nie je tam deka na deke, ale ma malo bazenov. Je tam jeden vacsi bazen do ktoreho ide aj tobogan a mostiky. Neda sa tam moc plavat. Kupalisko by stacilo pre obyvatelov Hainburgu, lenze 70 percent ludi je z BA. Je to 20 minut z BA autobusom 901. Ina tu na stranke v pravo mate konkretne kazdy den aktualne teploty vzduchu a vody. http://www.hainburg-donau.gv.at/system/web/defa...

yollanda
25. júl 2015

nic v zlom. samy blavak. nemaju ich v ba dost? my miestni sa nemame ani kam zlozit 😖 😖 😖 😖

dafnemunova
25. júl 2015

@yollanda Praveze v BA nie je skoro ziadne. Zislo by sa tu v Hainburgu , aby postavili este jeden plavecky bazen.

tortelinka
25. júl 2015

trochu lepšie je to v Prelenkirchene, je tam menej slovákov

luliu
25. júl 2015

@tortelinka neviem kedy si tam bola, ale je tam 90% Slovakov ak nie viac 😉

tortelinka
25. júl 2015

@luliu áno, ale stále menej ako Hainburg

masinka
25. júl 2015

my sme boli v Prellenkirchene minuly piatok a katastrofa, v bazenoch sa nedalo ani pohnut kolko tam bolo ludi 🙄 a to sme si mysleli ze v pracovny den to nebude az take preplnene, nechcem si ani predstavit co tam musi byt cez vikend

luliu
25. júl 2015

@masinka cez vikend je to hroza. Nemas si kam polozit deku a o bazenoch ani nevravim. Napr. vcera bolo super - malo ludi

veronique_1
16. máj 2018

Viete mi, prosim, poradit dobre detske ihrisko v Hainburgu. Pocula som, ze nejake je pri Dunaji. Ako daleko od Fishertor? Ktorym smerom do BA ci do Viedne?