Maminky, poprosím mohli by ste odporučiť fakt dobrý aquapark na západnom SR. Ide mi hlavne o kvalitné služby a 100 % hygienu.
Ďakujem🙂
@estherka73 ja som bola spokojna v Uherskom brode.. v Delfine.. v albume mam foto . neviem ci to mas blizko, kedze zapadne sk je dost siroky pojem... ale nam sa tam oplatilo ist a taktiez aj pomer kvalita - cena je super
@estherka73 ja som bola len v tatralandii v aqacity poprad a v tur. tepliciach a najlepsie bolo v tatrach ale aj palvaren v BB je super
@estherka73 na zapade neviem, ale na severe, jednoznacne aquapark v DK...je sice len vnutorny, ale podla mna najviac prisposobeny detom......vybavenim, hygienou, mensim mnozstvom chloru, atrakciami.....ja odporucam tento 😉
@adulik23
Ďakujem a si zajtra vyskúšame GA. Vy chodievate s obomi krpcami?
A teplota vody?
@estherka73 mensi este nebol, ale chystame sa. 🙂
teplotu neviem. posledne 2 razy som tam bola tehotna a do vody som nesla. lezala som pri detskom bazeniku a strazila juniora, kym bol tatinko vo vonkajsom bazene.
este by som ta chcela upozornit, ze je to malicke. neviem sice odkial ste, ale ak so severu, tak napr. s tatralandiou sa to velkostou neda porovnat. 😉
mam aj dalsi tip. ak ste teraz niekde v okoli BA, tak mozte ist aj do madarska. bud lipot - ten je blizsie, ale bola som tam len v lete vo vonkajsich bazenoch, tak neviem ako to vyzera vo vnutornych. budova je to vsak mala. dalsia moznost je gyor - je vacsi, ale z BA dalej.
@adulik23
My chceme len zajtra niekam vypadnúť, s poukazom na to otrasné počasie, čo iné sa dá robiť ☹
Sme z PN tak tá GA celkom prijateľná🙂.
@estherka73 ked pozeram v pase vase rodinne zlozenie - asi vam bude lepsie v SC 😀
pre decka je tu tobogan (ja som tam s misiakom na kolenach chodila od roka 🙂 ) a ked sa s muzom prestriedate, tak je tu aj wellnes (plati sa zvlast).
a na poschodi pri bare je aj suche detske ihrisko 🙂
no asi som ti teraz moc nepomohla 😉
taktiez pozor, kedy tam pojdete. v nedelu je v obidvoch aquaparkoch cca od 12-13 plnooooooo, takze odporucam prist cim skor
ps: mame rovnaky vkus na mena. tiez mam miska a matejka. 😎
Ako stare deti ste brali v Senci do vody? Do velkych bazemov...
Dakujem
@sorciera24 ahoj, prosim ta kedze si tam bola , je vhodny ten aquapark pre 2,5 rocne dieta? Aka je tam tepla voda, je dost teplo aj vo vsetkych priestoroch ( v poprade je v satniach neskutocna zima) ? Je vo vnutri aj nejaky suchy detsky svet - preliezacky...a tak....hocico kde sa deti zabavia? dakujem
@jespera ahoj, ja som tam bola s malym, ked mal rok a super, boli tam deti hadam od 5. mes. voda je tepla vsade a prisposobena babatkam, kedze tam byvaju aj hodiny plavania babtiek cez tyzden.....cize nie je ani tak prechlorovana ako inde 😉 satne su krasne, velke pre celu rodinu, s vela kabinkami, prebalovacimi pultami....dnu je jeden velky atrakcny bazen...na plavanie s roznymi tryskami a hribikmi, v strede divoka rieka, smykalka a 2 tobogany vedla a bazenik pre deti so smyklavkou a tryskom....plus, co je uplne super, ked uz budes amt dost vody je tam kraasny velky detsky kutik na poschodi....a tam sa prehra....my sme tam skoro kazdy mesiac...urcite odporucam
http://www.aquakubin.sk/aktuality.php
ak ti mozem poradit nymsa velmi paci Velky meder,mam skoro 3 rocneho syna anemozem ho z vody dostat ani po 3 hodinach🙂))
@jespera a ostatne...teraz su v zlave kupony do Dk
http://www.zamenej.sk/zlava/info/celodenny-vstu...
@sorciera24 velmi pekne dakujem za tip🙂
ja som tiež za velky meder,nakolko tam chodime dost casto ,pretoze tam mame babicku.je tam super v lete ci v zime.Cisto,kopec atrakcii a aj ceny su tam velmi prijatelne. 🙂 V albume mam zopar fotiek tak pozri 🙂
@estherka73
https://corvinustermal.sk/ a teraz sa super do medera ide tými novými vláčikmi
@estherka73 ja poznam na len senecky a galantsky a aj ked som sencanka - radsej chodim do GA. ciste nerezove bazeny a hlavne: detsky bazen nie je v prievane. v SC v detskom bazene strasne prefukuje.