Ktoré vianočné trhy sa oplatí navštíviť?

mimanr
4. nov 2024

Ahojte,

poraďte prosím, ktoré vianočné trhy sa oplatí navštíviť - kvôli atmosfére, atrakciám, tovaru.... Slovensko a okolie, ale nie také tie štandardné ako BA, Trnava, Praha, Viedeň, Zakopané, Budapešť.....niečo iné. ďakujem

marca12
4. nov 2024

@mimanr Mne sa pacia v Krakove. Tento rok rozmyslame nad Varsavou tam som este nebola na vianocnych trhoch.

viestta
4. nov 2024

Aj mne sa pacili v Krakowe

lenicka298
4. nov 2024

@marca12 votriem sa do temy😄 boli ste aj na iných v Poľsku? Minuly rok sme boli vo Viedni, a tento rok rozmýšľame nad Poľskom, len neviem kde konkrétne. Ďakujem 😊

marca12
4. nov 2024

@lenicka298 Katovice a Vroclav. Ale ja som vianocny maniak a milovnik Polska,takze mne sa vsade pacilo.Odomna je tato odpoved neobjektivna. Napr ja milujem Krakov celkovo a na vianocne trhy tam chodime kazdy rok. Pred dvomi rokmi som tam zobrala kamosku a jej sa nepacilo. Nebola spokojna. Ofrflala vsetko.

barka1
4. nov 2024

@mimanr BRNO!!!

lucik194
4. nov 2024

vsetci tvrdia, ze Brno

niekto2hy
4. nov 2024
lalilla
4. nov 2024

Za mna jednoznacne Mnichov a potom Salzburg, treba ale pozret datumy lebo niektore nebyvaju kazdy den.
Blizsie Krakow a klasika Vieden mam rada.
V Brne sme bolo bolo to fajn. A pekne male trhy byvaju v Schloss hoffe, kusok od Ba

tilly
4. nov 2024

Salzburg a okolité dedinky, ako st. Wolfgang apod.

guudy
4. nov 2024

Odporucam Drazdany, su tam najstarsie vianocne trhy vobec. Boli sme pred rokom. Z Ba do 5 hod autom.

lenicka298
4. nov 2024

@marca12 ďakujem, skúsim to popozerať, a niečo vyberiem 😊

cukroska
4. nov 2024

My plánujeme Krakov už dlhšie a dúfam sa nám uz tento rok podarí. Ale za mňa sú všade nádherné vo väčších mestách. Dokonca vlani sme boli v Trnave (keďže od nás je to ďalej)prvý krát a bola som nadšená. Nádherné. Aj v BB aj keď malé,ale čarovné. Ale aj tak sme si zamilovali najviac Zakopané 💫 Samozrejme Budapešť,Viedeň,Praha to už je iný level. Nádhera všade.
@mimanr

vilma7
4. nov 2024

Komárno so živým stromčekom 🙂

gas1201
5. nov 2024

votrem sa a dám tip trošku mimo (možno sú ešte dobré letenky) - my ideme začiatkom decembra na 3 dni do Liverpoolu na vianočné trhy. cez ryanair z KE náš to vyšlo 70e cesta tam + späť pre dvoch dospelých. ubytovanie riešime teraz ale určite sa vieme pohybovať okolo 160e za dve noci s raňajkami. je to trošku ďalej ale vzhľadom na letenky a cenu ubytovania mi to príde lacnejšie ako keby som mal ísť do BA prípadne do Krakova a podobne.

phiby83
5. nov 2024

@mimanr Györ má krásne vianočné trhy a nie je to ďaleko od hraníc a ako spomenuté Liverpool a aj Birmingham tam ubytovanie na dve noci cca 200 aj s raňajkami

linea3211
5. nov 2024

@mimanr Zo Slovenska Trnava Trencin Zilina, zo zahranicnych Budapest + chodim Lignano Bibione Caorle Jesolo