Krúžok pre štvorročné detičky v Prešove

zolkoj
22. nov 2017

Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaký krúžok v Prešove. Zatiaľ moje detičky chodia na ľudovky, no nakoľko sú tam najmladšie a okrem môjho synčeka tam iný chlapček nie je, iba samé baby a aj ten čo tie detičky učí(nejak extra sa im ani nevenuje) sa vyjadril, že bolo by lepšie keby nechodil lebo sa nesustredi, netancuje a nakoľko je tam naozaj jediný chlapec aby nenabral dievčenské ťahy. Pre mňa najväčším problémom je, že je z dvojičiek a dievčatko to baví, tancuje aj doma. Neviem si predstaviť, že jedno dieťa chodí na tanečnú a druhé nie. Nakoľko som dlho v práci, tak aj preto by bolo super keby po škôlke trávili zmysluplne ten čas kým prídem z práce. Ďakujem vopred jana

katulienkax
22. nov 2017

No to je tak s tými chlapcami, vačšinou ich tanečná nebavi, co poznam z môjho okolia. U chlapcov najviac boduje futbal .

pribinak
22. nov 2017

Na plávanie by mohli chodit spolu

zabulienka266
23. nov 2017

Náš chodí v PO korčuľovať, to by mohli spolu.

zolkoj
autor
23. nov 2017

Ďakujem, no na plávanie s kým? Mám len svokru 75 ročnú, ktorá mi vyberá detičky zo škôlky a až cca 16:15 prichádza domov manžel a 17:15 ja. Svokra by to asi nezvládla. Skôr nejaký ten tanec alebo krúžok aby tam boli spolu. Viem, že v Prešove toho na výber veľa nie je. V iných mestách sú aj popoludňajšie hry kde detičky skáču, hrajú sa s loptou, učia sa rôzne, rôzne hry. No uvidíme, nevzdávam sa a hľadám ďalej.

zolkoj
autor
23. nov 2017

@zabulienka266, kde chodí tvoj korčuľovať? Mám pár otázok, a to: chodia aj dievčatka, od koľkých rokov, koľko krát za mesiac alebo týždeň a koľko sa platí? Ďakujem