Oplati sa ist do kontaktnej zoo pri Tatralandii? Kolko tam je zvierat?
My tam chodíme každý rok je tam super. Zvieratka sú tam aj klasické kozička, kuričky a tak ale aj pavilon vtákov, kde si vnútri a papagáje ti sadajú na ruky. tigriky, medvedík,opičky, líšky a mnoho zaujímavých zvieratok, ktoré vidíš z blízka alebo sa ich dotýkaš...je to menšie nie je to ako velka zoo ale straviš tam dlhý čas, kedže všetko chceš vidieť a chytiť. Na začiatku si možeš kúpiť tuším za 1€ jedlo a možeš ich aj krmiť....cena lístka nie je taka strašna
Je tam uplne perfektne, nie ako klasicka zoo ze len deti pozeraju a nic z toho nemaju. Tu ozaj pridu uplne do kontaktu so zvieratkami a personal je velmi mily.
Je to krásne, aj my sme tam boli, deťom sa veľmi páčilo 🙂 Počet zvierat neviem, je to tam také menšie, rodinné ale veľmi pekné. Vzácny je najmä ten kontakt so zvieratami... Moje mi ešte mesiac rozprávali o tom, ako chytali obrovskú korytnačku a chameleóna 🙂
Boli sme s detmi, odporucam. Zazitok aj pre dospelych. Papagaje, sokoliari ......
@xxxxxnnnnn Určite sa oplatí. Pre deti aj pre dospelých je to fakt zážitok. My sme tam boli naposledy pred 2 dňami. Vstupné je 7 eur/osoba od 3 rokov. Môžeš si zakúpiť za 1 euro jedlo pre zvieratká, prípadne keď máš Liptov kartu tak ho dostaneš zdarma.
Toto sa neda pocitat na pocet zvierat, ide skor o to, ze sa mozes priamo tych zvierat dotknut a pre deti je to super. Takze zazitok za kazdy cent a nielen pre deti. Urcite odporucam kupit aj krmenie.
@xxxxxnnnnn ahoj, zvieratka sme nepocitali, ale velmi pekne tam bolo. detom sa velmi pacilo aj nam🙂 vrelo odporucam.
@johaninka ahoj, ako to prosim funguje? Tie zvieratka ozaj su take krotke ze tam nehrozi ze dietatu nejako uskodia? Co ak dieta vyda nejaky necakany zvuk ci sa prudko pohne? Aj v takych pripadoch su tie zvierata ok? A ake druhy tam vlastne su? Mam totiz dietatko co sa zvierat boji, ale zaroven sa ich rad dotyka, skusa, no hrozi ze sa moze zlaknut, vykriknut a tak...je to podla teba pre take dieta bezpecne? Dakujem za info...
@alexandraalexandrova ak sa dieta neboji,moze vojst do voliery a pohladkat napr kozu. Vsade su zamestnanci ktori su ochotni,ukazu,zasravia zvieratko. My sme nemali problem vobec,ale treba to brat tak ze su to stale len zvierata,nikto ti uplnu bezpecnost nezaruci. Urcite by som napr nedovolila dietatu aby zvieratku pchalo ruku do tlamy, alebo tahalo za chvost. Treba zacat postupne od tych najkrotkejsich. Malych koziciek sa isto bat nebude,tam jej nic nehrozi
@pininka dakujem 🙂
Teraz sa dá nakombinovať vstup do ZOO, Motýlej záhrade a Tatrapolis za 14€.
@alexandraalexandrova Zvieratka sú denne v kontakte s deťmi či už malými alebo veľkými...všade ju chovatelia netreba sa báť.
@johaninka reakcie mojho dietata su dost nespecificke, niekedy prudke ( vykriky, skoky ). Ja autista. Preto som si nie ista ci by tym tie zvieratka nejako nevykolajil/neznervoznil...ale dakujem za reakciu, aj tak to zvazujeme do buducna Prinajhorsom odideme 🙂
@ibrunova co je ta motylia zahrada? A tatrapolis? Sorry za otazky, ale ja sa ozaj nevyznam, nechodime moc na vylety..no rada by som to casom zmenila 🙂
Urcite odporucam🙂chodime tam kazdy rok s detmi🙂 ale vybrala by som si ist tam bud hned rano alebo ked je chladnejsie ci pod mrakom,nakolko je to na holom kopci a moc sa tam nie je kam schovat pred slnieckom🙂aspon tak to bolo minuly rok,zoo je sice malicka ale ked je vonku 30 stupnov tak nic moc🙂ale detom sa tam paci,chodime od malicka s nimi,moj mladsi syn tam minuly rok maca lubil ani pustit ho nechcel 😅
@alexandraalexandrova Tatrapolis je pri Tatralandii nové múzeum miniatúr, Eifelovka a pod. A Motýlia záhrada je taká výstava motýľov, rovno oproti Zookontaktu.
@ibrunova dakujem. tie motyle nie su zive ze? je to vystava preparatov, ci ako?
My sme tam boli Vianoce 2015 a vstupné bolo dobrovoľne,kto koľko dal
@alexandraalexandrova k niektorým zvieratám deti nepúšťajú práve kvôli nečakaným reakciám..my sme boli pri levoch a tam deti nemohli ist..pri niektorých zvieratkách nas upoznorili že treba byť radšej tichšie..boli sme aj vo výbehu kde boli ovečky a klokan a keď som nedávala pozor tak radi skákali, vtáčiky si na nás posadali ..je na tebe či tam s ním pôjdeš,ako bolo spomínané zvieratká sú naučené na ľudí ale treba dodržať pokyny
@alexandraalexandrova Ja myslím, že tie zvieratká sú aj na takéto reakcie zvyknuté veď aj intaktné deti vedia dosť vystrájať :D a verím, že sa bude vášmu dieťatku páčiť. Personál je úžasný a môžeš sa opýtať ako budú reagovať zvieratka....určite odporúčam a verím, že sa vám tam bude páčiť celej rodine.
ahoj
moje deti tam boli aj zo skolky aj s mojimi rodicmi a velmi sa im to pacilo ..