Ahojte. 🙂 Chcem sa opýtať, ako riešite kočíkovanie v týchto teplách? Keď už aj ráno okolo desiatej je dosť teplo a večer okolo šiestej ešte tiež? Malá má 5 mesiacov a veľmi sa jej v kočíku nepáči. Nevie mi v tom teple ani zaspať. Som zvedavá, čo budem robiť cez leto.
ja som chodila v lete s kočíkom max. do 10 - 11 hod a potom až podvečer.... ale to už boli že ozaj horúčavy...😉
Minule leto som si to aj ja odtrpela. Malej strasne vadilo teplo, teraz ma rok a neznesie na sebe ziadnu prikrivku, musim jej davat pyzamo s dlhym rukavom.
Vyborny tip je namocit uterak a mokry ho dat na striesku kocika😉
Pouzivala som slnecnik aj na hlbokom (nad striesku som ho dala. Hlavne nie plienkou zabednit 🤪. A isli sme len za panelak, kde je kopec stromov a cucali sme v tieni.
Mám 7m. syna a dávam ho von po 16stej. Cez den nehrozí aby som išla, u nás je príliš teplo. Telomer na slnku tesne po obede ukazoval 40 stupnov.
Ja mám len 3 mesačnú dcérku ako kedy chodíme ale keď sú take horúčavy sme na záhrade v chládku aj keď je take teplo aj cely deň keď sa dá mám aj dáždnik na kocik tak dávam ešte aj ten ale na vzduchu mi pekne spi niekedy tiež vôbec nechce byt v kočíku robím to tak že ju uspim na fitlopte a takú v polospanku položím do kočíka lebo tiež na problém zaspať v hlbokom kočíku
Jasne, ze len rano a vecer chodit a snazit sa aby nebolo v kociku dusno
Mam 6mesacneho. Doma zaspi skor vynimocne, minimalme raz denne musim ist von a kocar nema moc rad - nosic je v pohode. Len sa treba vhodne obliect aby nepripieklo ani mna ani jeho. A samozrejme chodim skor po chladku.
@mata682 ja som moju lahko obliekla, otvorila vzadu striesku na kociku a bola som s nou von od tretej doteraz, este stale spi. Lepsie je jej von, kde sa aspon vzduch hybe, ako v prehriatom byte. A kedze mam aj starsiu, tak von budeme musiet za iazdeho pocasa, ked bude moc teplo, kupalisko/jazero, kocik do tiena a ochladzovat mokrou plienkou striesku, alebo ju vyberiem a dam na deku v tieni