Pekný deň vám prajem. Prosím vás odporúčte nejaké kempy na Sk. Chystáme sa s 5-ročnou dcérkou prvý krát kempovať do stanu. Už tretí deň pozerám rôzne stránky, no nikde som nenašla nejaké recenzie k jednotlivým kempom. Najlepšie aby bola blízko voda na kúpanie a okolo príroda lesy. Samozrejme sprchy s teplou vodou a wc 🙂 Ako deti sme chodievali na Hodrušu no moje posledné info bolo, že najbližsí tajch je vypustený. Neviete ako je to tam teraz?neviem sa k tomu dopatrať 🙂
Aj my sa chystáme, tak sa pripnem 📌❤️
@randy666 ahoj, ak ti nevadí ďaleko cestovať, krásny kemp je na východe, obec Vinné. Je to menší kemp, veľmi pekný, rodinný, príjemný, a keď bude zlé počasie, je tam malý hotel s bazénom a vírivkou, dá sa okúpať za nejaké vstupné. Blízko Šírava, odporúčam 👍👍
https://www.ekempy.sk/kosicky-kraj/michalovce/3...
Aquaparky nevyhľadávame. Skôr čisto prírodu. Jazerá, tajchy, lesy, niečo tichšie. Už som tu prečítala veľa fór, no nič čo hľadáme.
Zelena voda- nové mesto nad vahom , čierna voda pri Galante … tie chceme my skúsiť tento rok a ešte aj dunajská streda aj Štúrovo … ale to je kúpalisko
Ďakujem vám. No štúrovo ani podobné kupka nevyhľadávame. Zaujala nás Hodruša, alebo nová duchonka. Duchonku máme pod nosom tak asi to vyhrala Hodruša 🙂
@randy666 ahoj, pozri na FB rozne skupiny o kempovani. Ludia tam casto pridavaju fotky a ich dojmy z daneho kempu😉 napr.: kempovanie s detmi, kempovanie na SR,...
@randy666 Hodrussky tajch je napusteny. V kempe som nikdy nebola,ale celkom si ho ludia chvalia. My sa chodievame len kupat, ale na horny hodrussky tajch pri Salamandra resort. Pre decka je to tam fann,poziciavaju paddleboardy a hned pri tajchu je spraveny pump track (zdarma).
@ivka_makovica ďakujem krásne ☺️ áno aj na horny sa chystáme, keď už tam budeme 🙂 Hodruša to vyhrala na plnej čiare
je tu skupina kempujeme s detickami, je tam vela tipov .... omrkni tam
Na Seneckych jazerách sa kempuje. Okrem jazier je tam aj Aquapark-v prípade zlého počasia sa chodia ľudia kúpať do krytých bazénov.