Kempy na Slovensku

randy666
3. júl 2022

Pekný deň vám prajem. Prosím vás odporúčte nejaké kempy na Sk. Chystáme sa s 5-ročnou dcérkou prvý krát kempovať do stanu. Už tretí deň pozerám rôzne stránky, no nikde som nenašla nejaké recenzie k jednotlivým kempom. Najlepšie aby bola blízko voda na kúpanie a okolo príroda lesy. Samozrejme sprchy s teplou vodou a wc 🙂 Ako deti sme chodievali na Hodrušu no moje posledné info bolo, že najbližsí tajch je vypustený. Neviete ako je to tam teraz?neviem sa k tomu dopatrať 🙂

login1234
3. júl 2022

Na Seneckych jazerách sa kempuje. Okrem jazier je tam aj Aquapark-v prípade zlého počasia sa chodia ľudia kúpať do krytých bazénov.

laura164
3. júl 2022

Aj my sa chystáme, tak sa pripnem 📌❤️

jaja1979
3. júl 2022

@randy666 ahoj, ak ti nevadí ďaleko cestovať, krásny kemp je na východe, obec Vinné. Je to menší kemp, veľmi pekný, rodinný, príjemný, a keď bude zlé počasie, je tam malý hotel s bazénom a vírivkou, dá sa okúpať za nejaké vstupné. Blízko Šírava, odporúčam 👍👍
https://www.ekempy.sk/kosicky-kraj/michalovce/3...

randy666
autor
3. júl 2022

Aquaparky nevyhľadávame. Skôr čisto prírodu. Jazerá, tajchy, lesy, niečo tichšie. Už som tu prečítala veľa fór, no nič čo hľadáme.

randy666
autor
3. júl 2022

@jaja1979 vyzerá to celkom fajn. No pre nás je to asi dosť daľeko. Ale ďakujem pekne za tip 🙂

deedol
3. júl 2022

@randy666 ten tajch si pripadne este over, mari sa mi, ze dlho bol vypusteny, ale minuly rok uz bol napusteny. neviem ako je to tento rok, nie som odtial.

angelous1991
3. júl 2022

Zelena voda- nové mesto nad vahom , čierna voda pri Galante … tie chceme my skúsiť tento rok a ešte aj dunajská streda aj Štúrovo … ale to je kúpalisko

radacak
3. júl 2022

@randy666 my chodíme do Štúrova...ale to je kúpalisko

randy666
autor
3. júl 2022

@deedol zajtra skúsim zavolať do toho kempu 🙂 ale ak bol minulý rok napustený, tak by mal byť aj teraz. Tam nás to ťahá asi najviac.

randy666
autor
3. júl 2022

Ďakujem vám. No štúrovo ani podobné kupka nevyhľadávame. Zaujala nás Hodruša, alebo nová duchonka. Duchonku máme pod nosom tak asi to vyhrala Hodruša 🙂

sun_shine_2020
3. júl 2022

@randy666 ahoj, pozri na FB rozne skupiny o kempovani. Ludia tam casto pridavaju fotky a ich dojmy z daneho kempu😉 napr.: kempovanie s detmi, kempovanie na SR,...

ivka_makovica
3. júl 2022

@randy666 Hodrussky tajch je napusteny. V kempe som nikdy nebola,ale celkom si ho ludia chvalia. My sa chodievame len kupat, ale na horny hodrussky tajch pri Salamandra resort. Pre decka je to tam fann,poziciavaju paddleboardy a hned pri tajchu je spraveny pump track (zdarma).

randy666
autor
4. júl 2022

@ivka_makovica ďakujem krásne ☺️ áno aj na horny sa chystáme, keď už tam budeme 🙂 Hodruša to vyhrala na plnej čiare

lucik194
6. júl 2022

je tu skupina kempujeme s detickami, je tam vela tipov .... omrkni tam