Neviete mi poradiť kde v Ba je cvičenie pre mamičky s detičkami ?
tu napriklad: www.detskekurzy.webnode.sk
momentalne su v starom meste a v ruzinove, maju salu aj v petrzke, ale ta sa tusim rekonstruuje, ale coskoro aj ta bude zase v prevadzke...
jednoznacne babyfit 🙂
Vo Vrakuni v MC Rybka, 30€/8týždňov cvičenia vrátane náhradných hodín, už síce začali, ale majú vraj voľné miesta
ak je záujem, poskytnem tč na lektorku 😉
ahoj, my sme chodili aj na tie, ktore nahodila kathynka, aj do babyfitu a tiez mozem odporucit babyfit, cvicia tam kvalifikovane terapeutky a zaujimavou formou, mojim babam sa tam velmi pacilo 😉 Ani detske kurzy neboli zle, ale babyfit sa mi pacil viac
Nám sa páči Šanca tanca. Cvičia v Karlovej Vsi aj v DK Nivy. 🙂
Cvičenie pre detičky vyzerá veľmi podobne ako v Alma centre v Dúbravke, ktoré je tiež dobré, ale vlani to v prepočte na hodinu vyšlo lacnejšie v Šanca tanca, teraz aktuálne ceny z hlavy porovnať neviem. Ale aj tie materské centrá mávajú bohaté ponuky.
No predsa u nás! S certifikovanou lektorkou Katkou v Riverpark Dance School v Bratislave! Každý piatok o 10:00 máme pre Vás hodinu Cvičenie mamičky s deťmi od 1-3 rokov, ktorej sa môže zúčastniť naozaj každý! ! Tešíme sa na Vás
v Miracle studiu na Dunajskej 31 🙂
BABY DAY 🙂 4.3.2013 9:30 - 17:00
Ukazkove lekcie cviceni pre deticky - ZADARMO!
Cvicenia od 12 mesiacov do 6 rokov 🙂
podľa toho ktorú mestskú časť preferuješ v Petržalke MC Budatko 😉
babybalance v ruzinove a v lamaci a babyfit vo viacerych castiach je fain....skus pogooglit je toho na mraky
Centrum alma
www.dlhacik.sk
baby ball od 15.4.2013 zacina kurz 😀
ahoj...podla toho, v ktorej mestskej casti v Ba byvas ...predpokladam, ze si uz hladala na nete, ked sa pytas...a nenasla si nic, co vam vyhovuje 😉 ...tak sa skus opytat v najblizsom materskom centre...nie je to pravidlo, ale povacsine sa organizuju cvicenia s detickami aj priamo v MC 🙂