Nastahovali sme sa do druhej vezi pri bajkalskej,a neviem tu najst niake dobre ihrisko kde by sa mohol moj syncek pohrat je tu jedno na strkovci ale to je pre take vecsie deti.Nevedele by mi niaka mamicka poradit. Dakujem
Ja neverim. Toto bol presne moj argument, ze preco nie tri veze, som hovorila zo srandy, ze a deti sa budu kde hrat? na bajkalskej? xixi.
No ale aby to malo zmysel, k NTC to mate daleko? tam je take oplotene velke, a teda tiez sa mi zda, ze su tam hojdacky a tak, ale hadam aj pieskovisko.
a v akej casti bajkalskej mas na mysli? lebo napr. tu vedla unionu mas medzi blokmi tiez nove uzatvorene ihrisko vhodne uz pre male deticky 😉
na štrkovci je jedno z najväčších 🙂 hneď vedľa je big Billa na Bajkalskej
Ihrisko mas pri strkovackom jazere, to asi mas na mysli. Druhe blizsie je tzv. Nova doba, kusok od NTC. Da sa ist aj na Kuchajdu, tam je tiez co robit.
cafte-volakedy bolo pekne ihrisko na vajnorskej -pri elektrickovej trati za Novou dobou-no fakt neviem ci este existuje je to už par rokov čo som tade nesla 😉
tam je toho dost... to ihrisko, co tu pise @titkovamiriam funguje, je to pri NTC,ulica sa vola ulica tegelhofa, to ihrisko je vynovene, dalej pri velkej bille je velke ihrisko aj s jazerom, pri kuchajde sa da vyblaznit... pri troch veziach je toho kopec... len treba kusok prejst peso...
predpokladam ze hovoris o bratislave. zle si polozila otazku takto nikto nevie z nazvu o co ide.
ano je ihrisko v ulicke vedla stadionu slovan ako ides k tenisovemu centru. velke oplotene a neviem ako teraz ale niekedy tam bolo aj travnika dost. popripade skus kuchajdu to mas tiez kusok aj pocas sezony mas vstup zadarmo ak ides s dietatom. ci pred polusom vo dvore tej novostavby. mozno baby poradia dalsie ja si momentalne na ine v okoli nespomeniem. ta jama vedla slovanu je moja srdcovka. vyrastli sme tam je tam tichucko idealne na zrelaxovanie a myslim ze ho aj rekonstruovali.