Kde sa zastaviť s dieťaťom cestou z Trenčína do Tatier?

klarah2
26. júl 2016

Ahojte, ideme s dcerou (1,5r) do Tatier a chcem sa spytat na nejake miesta, kde by sme sa mohli zastavit v ramci prestavky. Trosku sa prejst a nieco pekne vidiet, nie len 10 minut niekde na parkovisku. Napadla ma napr. kontaktna ZOO v Lipt. Mikulasi a nieco podobne, dakujem.

l3yla
26. júl 2016

Salas Krajinka - perfektne sa tam da napapat 🙂 hrad Strecno ma napadol.
Teda ak idete horom na Zilinu. Ja tu cestu pravidelne chodievam az z TT a neboj ak nechytite pod Strecnom zapchu a v Ruzomberku tak to ubehne velmi rychlo.

mihula
26. júl 2016

Panorama-koliba,je to v strecne od žiliny sa dostanete priano cestou,od Martina musite prejst cez rieku a pešo vyjst na skalu.Je to nove,velmi pekne.Volne sa pohybujuce zvierata,je to taký retro ranč.Deti sa maju kde pohrat a aj najest sa da dobre.Vstup je zdarma.Bola som v nedelu,odporučam

klarah2
autor
26. júl 2016

Dakujem, presne taketo miesta som myslela! Super napady a budem kludnejsia ked budem vediet o vela miestach kde zastavit. Cestu pozname, chodili sme do Tatier pravidelne a teraz prvy raz s malou 🙂

kamila999
26. júl 2016

Salas Krajinka doporucujem aj ja.super jedlo,dobre ceny,krasne prostredie.a maju tam vlastnu pekaren chlebika🙂

ajana1
26. júl 2016

za nas tiez jednoznacne Krajinka.

bebiss
26. júl 2016

my sa pravidelne zastavujeme na Salaši Krajinka alebo potom kúsok ďalej na začiatku Ružomberka je odbočka na Kolibu u dobrého pastiera - pre deti ako stvorené 😉

feriha01
26. júl 2016

Ahoj jendoznacne salas krajinka nieco nadherne rydzo slovenske a da sa tam za par e super najest odporucam sa pozriet

mrvenica4
26. júl 2016

@feriha01 suhlasim s tebou, salas krajinka je topka🙂 Tie ich cerstve kolaciky a ten syr, proste nebicko v papulke 🙂

klarah2
autor
26. júl 2016

Vidim, ze Krajinku musime navstivit ;) dakujem!

l3yla
26. júl 2016

@klarah2 jasne,ja to chapem. Je ine taku cestu absolvovat s babatkom. Urcite sa tu tiez dozviem nejake nove tipy, ktore sa oplati navstivit. 🙂
Drzim palce, stastnu cestu a hlavne nechytte zapchu 😅 🙂

l3yla
26. júl 2016

A kazdopadne, ak sa ti podari ,daj vediet ako ste to zvladli 🙂

klarah2
autor
27. júl 2016

@l3yla ona v aute nezaspi ani keby co bolo, takze musime si pozriet vsetky mozne zastavky, potom pocas jazdy vybrat ktora sa nam hodi, tam ju unavit, uspat, prelozit do auta a pokracovat :D A cestou naspat to iste, zapchy si nepripustam! :D Dakujem za povzbudenie, dam vediet.

l3yla
27. júl 2016

@klarah2 Tak to ti verim, takto budes mat aspon plan A,B aj C ze co po ceste 🙂

klarah2
autor
11. aug 2016

@l3yla Tak sa ozyvam po vylete ;) Vsetko dopadlo na jednotku s hviezdickou! Cestou do Tatier sme stali len na odpocivadle pri Povazskej a potom zaspala v aute, co sa stal asi zazrak ked pozerala pesnicky. A cestou domov sme sa zastavili aj v Krajinke, ale len preto, ze ste to vsetky odporucali, tak sme boli zvedavi. Je tam naozaj pekne a pekaren je uzasna! No a potom sme stali pri Strecne a tam som ju uspala. Inak velmi pomohli stiahnute videa od Mira Jarosa s pesnickami pre deti 🙂