Ahojte, ideme s dcerou (1,5r) do Tatier a chcem sa spytat na nejake miesta, kde by sme sa mohli zastavit v ramci prestavky. Trosku sa prejst a nieco pekne vidiet, nie len 10 minut niekde na parkovisku. Napadla ma napr. kontaktna ZOO v Lipt. Mikulasi a nieco podobne, dakujem.
Panorama-koliba,je to v strecne od žiliny sa dostanete priano cestou,od Martina musite prejst cez rieku a pešo vyjst na skalu.Je to nove,velmi pekne.Volne sa pohybujuce zvierata,je to taký retro ranč.Deti sa maju kde pohrat a aj najest sa da dobre.Vstup je zdarma.Bola som v nedelu,odporučam
Dakujem, presne taketo miesta som myslela! Super napady a budem kludnejsia ked budem vediet o vela miestach kde zastavit. Cestu pozname, chodili sme do Tatier pravidelne a teraz prvy raz s malou 🙂
Salas Krajinka doporucujem aj ja.super jedlo,dobre ceny,krasne prostredie.a maju tam vlastnu pekaren chlebika🙂
za nas tiez jednoznacne Krajinka.
my sa pravidelne zastavujeme na Salaši Krajinka alebo potom kúsok ďalej na začiatku Ružomberka je odbočka na Kolibu u dobrého pastiera - pre deti ako stvorené 😉
Ahoj jendoznacne salas krajinka nieco nadherne rydzo slovenske a da sa tam za par e super najest odporucam sa pozriet
Vidim, ze Krajinku musime navstivit ;) dakujem!
A kazdopadne, ak sa ti podari ,daj vediet ako ste to zvladli 🙂
@l3yla ona v aute nezaspi ani keby co bolo, takze musime si pozriet vsetky mozne zastavky, potom pocas jazdy vybrat ktora sa nam hodi, tam ju unavit, uspat, prelozit do auta a pokracovat :D A cestou naspat to iste, zapchy si nepripustam! :D Dakujem za povzbudenie, dam vediet.
@l3yla Tak sa ozyvam po vylete ;) Vsetko dopadlo na jednotku s hviezdickou! Cestou do Tatier sme stali len na odpocivadle pri Povazskej a potom zaspala v aute, co sa stal asi zazrak ked pozerala pesnicky. A cestou domov sme sa zastavili aj v Krajinke, ale len preto, ze ste to vsetky odporucali, tak sme boli zvedavi. Je tam naozaj pekne a pekaren je uzasna! No a potom sme stali pri Strecne a tam som ju uspala. Inak velmi pomohli stiahnute videa od Mira Jarosa s pesnickami pre deti 🙂
Salas Krajinka - perfektne sa tam da napapat 🙂 hrad Strecno ma napadol.
Teda ak idete horom na Zilinu. Ja tu cestu pravidelne chodievam az z TT a neboj ak nechytite pod Strecnom zapchu a v Ruzomberku tak to ubehne velmi rychlo.