Ahojte prosim vas, vie niekto, ci v okoli bratislavy bude moznost vidiet jeziska? Mikulasa sme zial s malym nestihli, tak by som aspon jeziska chcela aby videl. Na nete nemozem nic najst 😔 dakujem
v avione by mal byť Mikuláš teraz v sobotu 9.12. len netuším od kolkej
@tinuska0306 uz som si to preverila od 16.00h super, dakujem krasne
takto to dopadne,ked sa Jezisko zameni so vsljakymi komercnymi postavami....
naco ti je Jezisko?vies vobec kto to bol???
ty potrebujes len rozdavaca darcekov....
Ved "Jezisko" je neviditelny a ten detom nosi darceky pod stromcek. A Mikulas je ten, ktoremu topanku nachystame a ktory balicky nosi 6.dec. Alebo mi nieco zle interpretovali v detstve ? 🤔
@lusy1507 Teda mam dnes / zajtra 40r a este som nezazila, aby sa niekto za Jeziska preobliekol v realite.
@lusy1507 prepáč, ale keď sa pýtaš na Ježiška, tak by bolo skôr divné, keby sme sem náboženstvo neplietli 🙂 A áno, deťom sme odmalička hovorili, že Ježiško je syn Márie a Jozefa, krásne na to poslúžili betlehemské postavičky pod stromčekom, ale aj celoročne. To o darčekoch sme vysvetlili o pár rokov neskôr, že Boh sa o nás stará, aby sme nejaké tie darčeky pod stromčekom v deň Jeho sviatku mali 🙂 Všetko sa dá, keď sa chce. 😉
@lusy1507 prosím ťa aspoň to decko neplet, že chlap s bielou bradou v červenom obleku je Ježiško. Nazvy ho ho Mikuláš, Santa Claus, Dedo Mráz...ale nie Ježiško. A ver,že keď si bola dieťa,tak si na námestí určite nevidela Ježiška čo rozdával darceky či sladkosti 😀 Trochen si to úprav.
@charlie1980 jooooj anooo on bol neviditelny 😂😂🤣 uz si pametam hahaha takze dakujem ale aj tak nechcem mat neviditelneho jeziska ked v rozpravkach pozera na santu
😂😂😂🙈 všetci sú blázni, len ja som lietadlo ✈✈✈😂 prepáč 🙈
@lusy1507 ja sa vážne ospravedlňujem, že sa tak smejem, ale to bola taká čarovná veta, že sa na nej zasmejem vždy, keď si na ňu spomeniem, v dobrom, samozrejme, však takto nejako asi vznikajú vtipy, životná realita 🙂 Na záver len toľko, že tebe aj synčekovi prajem krásne sviatky, nech už tie darčeky vysvetlíš, ako chceš, buďte šťastní a spokojní a pozerám, že synček sa volá Teodor, čo je krásne meno, znamená Boží dar alebo Bohom darovaný, neviem, čím ťa to meno očarilo, keď nie si nábožensky založená, ale každé dieťatko je darom, to je fakt 🙂 Tak ešte raz pekné Vianoce 😉
v pezinku?