Ahoj. 😊 prosim o radu-zmenila sa predpoved a ked budeme v Tatrach s 16-mesacnou dcerkou, ma celu dobu prsat. A tak miesto turistiky hladame nahradny program. Poradi mi niekto nejaku hernicku alebo cokolvek ine, kde zabavit dieta, ked prsi? Hotelovy wellness bude asi vzhladom k pocasiu plny. 😂 dakujem. 😊
Len upozornujem ze herna velmi nie je pre 16m,skor tak 3+ a objednava sa tam ked prsi je plnka, v hozelci bola tiez herna aj pre malych
Galéria Dobrá hračka v Lomnici, neviem od akého veku.
Veru ta herna v Lomnici je top...ale cenovo vyssie... 8e/h je celkom supa no... ale ked ides len s jednym dietatom je to ine, ako ked ja zo styrmi... skusit este plavaren pozriet...
Pedal planet/ muzeum slapacich auticok v Polianke, Tricklandia a Dinopark v Smokovci , Muzeum Tanapu alebo Galeria Dobra hracka v Lomnici...
@nika110818 ked to nemusi byt len herna, napadol ma Auquapark Poprad. Kedysi sme chodili aj so 16mesacnymi detmi, zazitkovy bazen vo vnutri ma pekne teplu vodu, ty polezis v bublinkach a dieta popri tebe si spliecha vodu...aspon ja som tak bola a aj som si oddychla.
Dva pary gumákov a nepremokavý overal, vedierko kamenov
aquapark nie je zly napad, ak bude prsat. vy si oddychnete a mala sa vo vode zabavi. je to taky vek, ze no neviem co by ju tak dlhsie bavilo z tych vnutornych veci
@nika110818 v Starom Smokovci priamo v centre v budove apartmanoveho domu Primo je kaviareň s detskou herňou,neviem presne názov,zadaj si do Google
Herna alebo muzeum to je zabava tak na max 2-3 hodinky. Isla by som do Popradu do aquaparku, tam sa da byt cely den.
@nika110818 a mozno nebude liat cely den. Zobrat vhodne oblecenie a gumaky a o zabavu postarane aj v mokrom pocasi / dazdi. Tatry maju svoje caro aj vtedy. Plus hotelovy wellness, nejaka kaviaren a kutikom, previest sa elektrickou...
@nika110818 v obci Hozelec (4 km od Popradu) je veľký detský kútik, aj pre takéto malé detičky je vhodný.
@tinkavvv tiež si myslím, je škoda ísť do Tatier a celý čas ho stráviť dnuka niekde v herni alebo kaviarni. Proste ísť napr na Štrbské pleso sa prejsť okolo,dá sa aj v daždi,jeden deň ten aquapark,alebo Tatranská galéria. Tomu malému dieťaťu to bude jedno,ono si pochodi a poobzerať hocikde
V Lomnici je herna