Ahojte, poraďte prosím túry, prechádzky a ďalšie aktivity v Rajeckých Tepliciach a blízkom okolí. O kúpaliskách viem, pomohol by mi tip na nejaku ľahšiu turu. Ďakujem
Super tema,my ideme uz v stredu do rajeckych a hlavne dufam,ze nebude prsat, minuly rok sme tam boli tiez a tri dni na prsalo.
Urcite odporúčam vyviesť sa autom na fačkov a odtiaľ pešo na skalu Kľak je tam krásny výhľad. A na parkovisku je trstina s minizoo a detským ihriskom. Potom smer Povazska Bystrica tam je Maninska a Kostolecka tiesňava, PovazskoBystricky hrad, Suľovske skaly, Strečno a este ma napadli Čičmany a Betlehem v Rajeckej Lesnej.
Bože môj ze trstina, malo tam byt Reštika s detským ihriskom 😀
@drobcek26l Ďakujem, na Maninsky okruh alebo Sulovske určite pôjdeme. Boli sme tam už s mužom pár rokov dozadu bez malej. Tiez Cicmany a Rajecku Lesnú, tam som este nebola. Ieme len na krátko, musím si vybrať :-\ Z Fackova na skalu Kľak to koľko cca. trvá, prosím ťa? Nech to časovo zariadim 🙂
Žienky, predsa len, viete poradit aj dobre kúpanie v okolí? Práve víťaz recenzie, vychádza mi z nich zatiaľ kúpalisko Laura. Veronika má zle hodnotenie s ja si z x.rokov dozadu pamätám len davy ľudí a zlú podlahu 😀 Nieco ďalšie v okolí, hoc aj do 30min.autom?
Určite odporucam ist smerom do Kuneradskej doliny - farma pristavky , pripadne sa prejsť v Kunerade pri chatách alebo dozadu smerom na Martinské hole. Dobrý tip na vylet je určite hrad Lietava , dostupný zo Svinnej alebo lietavskej lucky.