Kam so škôlkárom v Banskej Bystrici cez prázdiny?

lien1
26. jún 2010

Som mamička na materskej a tým pádom mám 4ročného syna na 2mesiace prázdnin doma potrebovala by som nejaký kurz ktorý by sa konal aspoň raz týždenne počas prázdnin aby som mohla s mladším synom pochodiť doktorov lebo s dvomi je to naozaj náročne.Ten kurz by mohol byť zameraný na rôznorodé aktivity napr.:angličtina alebo šikovné ruky poprípade tanečný.

maca793
27. jún 2010

lien1
a nemali ste možnosť dať dieťa dalej do škôlky? u nás to funguje tak že jedna škôlka je zavretá pre čerpanie dovolenky a druhú majú náhradnú a potom naopak.

moja ja mám 3 deti a so všetkými musím chodiť k lekárovi čiže oni musia chodiť so mnou aj ked idem len s jednou. a vôbec mi to nevadí , prečo to vadí tebe? ☹

aj zajtra idem s nimi k zubárke, potom k detskej o týždeň s najmladšou do nemocnice na vyšetrnia a o dva dni na to so staršou ku kardiologovi. no srdce by mi nedalo, keby som mala nechať doma ostatné 2 deti.

re
28. jún 2010

V niektorých škôlkach to bohužiaľ nejde,že keď je mamina na materskej s bábom,tak druhé dieťa tam cez prázdniny nechcú zobrať,lebo si musia čerpať dovolenky.Je to podľa mňa hlúposť,najmä kvôli takýmto veciam,ale o tom rozhoduje riaditeľka,ktorá nie vždy je ústretová.
Ja by som využila služby súkromných škôlok,aspoň na nejaký čas,keďže je to finančne nákladné,ale 4 ročné dieťa má úplne iný režim ako polročné bábo a malo by mať aj iné podnety.
Maca,máš pravdu,že keď musíš,tak ťaháš so sebou všetky deti všade,ale práveže sa mi páči,že lien1 hľadá možnosť,aby starší syn mal iné činnosti,ako vysedávať v čakárňach.
Takže takáto súkr.škôlka je napr. v parku pri pamätníku SNP,volá sa detské centrum HUGO,ale neviem,či tam v lete berú nejaké deti,a potom pri šport.gymnáziu,volá sa Happy Hipo,je tam angličtina,výlety a kadečo iné,tam tuším berú aj takto nárazovo.Inak pre 4 ročných je problé zohnat nejaký denný tábor alebo niečo také,všetko je až od 7-8 rokov.

lula26
28. jún 2010

Podľa mňa to až taká hlúposť nei je. Veď tie dovolenky si musia čerpať. Cez školský rok to nie je až také jednoduché.

sue
29. jún 2010

...ja si tiež myslím, že to hlúposť nie je...

A starí rodičia?

Môj synátor chodí do Pudingu v Podlaviciach a myslím, že tam by s tým problém nemali, keby si ho tam vodila...