Ahojte neviete poradit nejaky bazen v BA a okoli co ma teplu aspon 32 st. vodu? na kurzy plavania s babatkami sme uz chodili a teraz nam staci len ta tepla voda...moja draha ma uz rok a pol a....aj nejaky hotel by mohol byt co ma vstup aj pre neubytovanych .....tusim v devinskej by mohlo byt take nieco, neviete nikto? vdakaaaaaa
diki moc🙂 a nevies aka je tam teplota vody?
to neviem,este sme tam neboli,len chodime okolo a deticky tam obcas vidime aj malicke.ked nahodou pojdete,mozte dat vediet,mozno by sme sa pridali 😉
ok, chystam sa tam s kamoskou co ma male mimino...tak dam vediet ak pojdeme...este zavolam do toho hotela ci mi nepovedia aka je tam teplota...vdaka 🙂)
ok 🙂
mi pisali ze maju vodu co ma 28 st.nevem ci to neni malo...mame dost fajnovu dceru🙂 ta vleze len do teplej...
heh,to nasej je jedno,hlavne,ze je to voda 😀 😀 😀
skus Senec
My chodime do Senca, uz vyse roka, najprv na kurz plavania, teraz uz len tak, zatial sme nedostali ziadne kozne choroby a maly je velmi spokojny.....
ahoj otta ako ste spokojni s plavanim v Senci?
hej v senci sme boli, je tam fajn, ale pre mna daleko, kym tam dojdeme tak aj hodinu to trva...hladame nieco v BA, co ma teplejsiu vodu ...aspon 30-32 st....ak by niekto vedel, bola by som vdacna....
ricky skús hotel West. Zevraj tam robievajú aj kurzy plávania pre detičky a je tam aj slaná voda.
Ahoj Katy, da sa ist na skusobnu hodinu, alebo si musim kupit hned cely kurz plavania? A kde je hotel West? Aky velky je bazen? Dik ak mi vies zodpovedat na moje otazky. Maja
majdzi tak vela vecí ti neviem odpovedať. West by mal byť niekto v okolí kamzík, koliba
a to o tom plávani som sa dopočula v alve takže vôbec nič o tom neviem. Jedna baba to tam spomínala
pozerala som ten hotel west, ale tam robia iba kurzy a su dost drahe 8 kupani- 3990,-sk...co je podla mna dost, aj ked su v tom sice masaze a sauna, co je fajn, ale my hladame iba obcasne okupanie sa a tam to neni podla nasich predstav....ked sa chce niekto okupat mimo kurzy tak to stoji 990,- sk, co je tiez dost...a tusim tam pustia max.4 ludi do bazena+deti....ale dakujem za tip🙂
Ale prosim maminy, ak o niecom vedia, nech mi daju vediet!!! iba v BA, alebo zahorie, dakujem 🙂)))
halooo nenapadlo niekoho nieco? vdakaaa
aj ja by som chcela,sico v piatok sa chystam do senca aj s drobcom a family 🙂
Ahojte, mohli by ste mi prosim napisat kam sa mozem ist kupat iba s 3mesacnym babom??? kde v BA su take moznosti...
dakujem
🙂
S takym malym babom akurat tak do alvy,kde robia kurzy alebo do toho hotela west na kamziku,tam maju tiez teplu a nezavadnu vodu..inak neviem kam,snazim sa k tomu v tejto teme dopatrat ale zatial nikto neporadil kde sa da okupat aj mimo kurzov a kde maju teplu vodu...
v ba asi take nic nebude a toboz nie kryte..sak ani poriadne kupalisko tu nieje ☹
jedine co este pripada do uvahy, ak vase dieta znesie 28 st.vodu je ten hotel baronka v raci a bazen v devinskej novej vsi- vo fit centre max...
Este sa da do hotela bonbon v petrzke,celkom tepla voda,ale ceny su hrozne..400sk za vstup na 2 hod.
Na zahradnickej v BA je Snops, tusim tak sa to vola, je to v tej ortopedickej klinike, jeden kurz 3600 Sk, je tam 10 vstupov, tusim maju aj web stranku, pozriem a dam link.
Snop,
www.snop.sk
ale to je asi pre starsie deti, nie, a da sa tam aj mimo kurzov?
Ahoj Anamor, k tomu Senci asi tolko, ked sme zacali chodit, to bolo asi pred 1,5 rokom, bolo to super, kurz viedla perfektna lektorka, ta vsak isla na matersku a kvalita sa postupne zhorsovala. V kazdom pripade je super, ze tam mozme byt 3 hodiny, t.j. hodina kurz, po kurze sa da ist do sauny, na topogan, do dalsich bazenov. V Alve to vsetko musis zabsolvovat za tu hodinu, ba dokonca sa mi zda, ze aj menej ako hod. Bol to stres, sestra tam chodila s malym.
Detom sa paci, naucia sa rozne riekanky, su medzi detmi a spriatelia sa s vodou. Neocakavajte vsak, ze po kurze vam bude dieta same plavat! Diky za tu info o Weste! mame to blizko, tak tam pojdeme mrknut.
Tak som konecne nasla co som hladala...bazen v stupave link- http://www.sportpark.sk/ je tam 32.st. voda, za deti do 3.r. sa neplati a vobec, vyzera to tam uuuzasne...
ricky uz si bola v tej Stupave?
Ja by som sa tiez chcela opytat na moznosti travenia letnych horucich dni v BA ... do jazera 9mesacnu dcerku nepustim, tak hladam alternativy, aby sme nemuseli byt cely den zavreti doma alebo sa neupiekli medzi panelakmi.
Ahojte, my sme boli včera na krytej plavárni v Pezinku kedže som hladala na kupanie počas škaredých dní v blave ale všetko drahé. V pezinku sme paltili 50 na osobu a deti do troch rokov zadarmo. Maju tam malý bazén max.hl.40cm. Malá sa tam vybláznila a my sme si zaplávali v plaveckom bazéne.
ricky,ahoj,unas v raci je hotel baronka,a ma aj bazen,da sa tam ist vraj aj s detickami,ale osobne sme to este neskusali,no chystame sa na to,tak dam potom vediet 😉