Kam sa ísť kúpať s detičkami v apríli?

evinkal
29. mar 2011

Milé maminky,chcela by som ísť s detmi v apríli do nejakého aquaparku-vnútorné bazény-Chcela by som to ako darček k narodeninám pre chlapca a pre malú aby sa potešila,keďže sa rada kúpkava,poradíte mi niečo celkom fajn a cenovo nie moc náročné?ďakujem

ela2710
29. mar 2011

@evinkal dufam, ze ti tu niekto poradi mna by tiez zaujimalo, mam 5-rocnu sestru, tak by sme supli vsetci 4 na kupalisko 😀

evinkal
autor
29. mar 2011

@ela2710 veď ani mna nebaví stále doma sedieť☹

ela2710
29. mar 2011

@evinkal podobne, a priatel ma buduc vikend volny, ako by bolo dobre, a to existuje aj vnutorny aquapark? my tu mame akurat tak plavaren a tam je velmi studena voda ☹

kazdovci
29. mar 2011

neviem odkial ste, ale Besenova je fajn

evinkal
autor
29. mar 2011

@kazdovci z bb ale nieje problém sadnúť na bus 😉

evinkal
autor
29. mar 2011

@ela2710 kukala som akurát kováčovú,ale sa mi zdá že bešenová je aj v nútri a neviem či aj v galandii 😒

kazdovci
29. mar 2011

@evinkal noooo BB nie je vobec daleko a je to asi najblizsi aquapark s teplou vodou. a je lacnejsi ako tatralandia. my sme tam boli v decembri a moj maly 3 rocny mal uuuuzasny zazitok z toho ze sa kupal vo vonkajsom horucom bazene a na hlavu nam snezilo 😀 sama som z neho bola v soku ze tam chcel ist..vo vnutri je tiez tepla voda, jeden tobogan a dva bazeny pre najmensie deticky

evinkal
autor
29. mar 2011

@kazdovci ďakujem.ešte sme nikde neboli a ja sa tiež rada čvachcem

sorciera24
29. mar 2011

len vnutorny a krasny aquapark je v Dolnom kUbine, malo ludi, prisposobene detom, krasny plavecky bazen, tobogany, atrakcie......

ela2710
29. mar 2011

@sorciera24 dakujeeem, to nie je od nas ani daleko, a nevies ako sa tam pohybuju ceny? je tam bazen aj pre mensie deticky? my by sme chceli ist ked bude mat maly pol roka 🙂

sorciera24
29. mar 2011

je tam aj detsky bazenik, aj velky, kam chodia deti....my sme tam spokojni....a balik rodina 2dospeli+dieta vyjde 20EUR na 3 hodiny...vsak si kukni link

ela2710
29. mar 2011

@sorciera24 dakujem, hned aj kuknem, my uz nad takymto vyletom dlho rozmyslame, ani som nevedela, ze je to tak celkom blizko

kvietok23
4. apr 2011

skus aquapark turcianske teplice, ved to mas len cez sturec 🙂