Ahojte, viete mi povedať, kde sú najlepšie bazény pre detičky v okolí Oravy a Liptova ? Chcem ísť s malou 7 mesačnou dcérkou a neviem kam .) tak aby to bolo vyhovujúce aj pre takéto maličké detičky. Ďakujem 🙂
No to je hluposť, ze sa kup doma, to je divna rada, to ako kedy by ju zobrali do bazenika. Ja som z LM prvy krat sme boli malym ked mal šesť tyzdnov a to na hoteli Permon, odvtedy chodime s deťmi pravidelne, hocijake teramalne kupaliska, ako Aqupark, Gino Paradise a tak, všade kde je tepla voda
xlucia, to sa fakt kupete iba vo vo vani? nudaaa...
Supe, že sa pýtaš, nepoznám v okolí konkrétne kúpaliská, ale termálne kúpaliská sa určite neodporúčajú pre dieťa v takom veku. Citát, napr. Odpovedá MUDr. Marta Špániková: Dieťa do termálneho kúpaliska nepatrí. Ak si uvedomíte, že jeho telesná teplota je do 37 st. C a teplota vody je viac, tou pomerne veľkou plochou tela oproti vnútornému prostrediu sa veľmi rýchlo prehreje. Okrem toho, teplá voda môže byť zdrojom nákazy pre tak malé dieťa!!!!Opakovane som ošetrovala práve detičky, ktorých rodičia takéto rady neuposlúchli a viac sa dočítaš aj na podobných témach, z môjho pohľadu určite nie, minimálne by som sa obávala kdejakej infekcie.
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/od-akeho-veku-ist-s-dietatom-na-termalne-kupalisko/
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/moze-ist-8-mesacne-dieta-na-termalne-kupalisko/
@gaby21 ano, v tom veku som ho kupala len doma vo vani.
v niektorych mestach je specialne baby plavanie, odporucam, chodila som s detmi, skvela vec. A mozu tam ist aj malicke deticky 🙂
Inac so 7 mesacnym by som sa uz nebala ist do bazena napr. v hoteli, ak niekam pojdete na vikend ci dovolenku. Treba dat pozor na teplotu vody v bazene aj mimo neho. Urcite ale zalezi od zdravotneho stavu konkretneho dietatka.
Ahojte mamičky.Neviete náhodou , či sa dá ísť plávať s babätkom niekde v Prievidzi?Okrem Bojníc.
Kam mi odporucite sa ist s malou kupat..okolie Piestan,Trencina..
My ideme na Oravu a chystáme sa do Dolného Kubína a na Liptove sme boli už so 4 mesačným v Tatralandii. Bezbariérové a super vybavené. Bazén s teplou, ale slanou vodou. To sú ideálne podmienky. Nám sa veľmi páčilo. 🙂
@rodinnevikendy2 od koľkých mesiacov ??
Plavanie Plutvicka - vrelo odporucam,. Krasne prostredie, mily personal!
s takou malou sa kup doma