Chcela by som Vas poprosit, ci by ste neboli ochotni napisat napad, kam s detmi pocas jarnych prazdnin v okoli Ziliny.......za Vase tipy Vam velmi pekne dakujem 🙂
V ZA som žila skoro 4 roky. Je tam pekné okolie, ale smerom na Oravu - Vrátna, Terchová - alebo smerom dole do Turčianskych teplíc do aquaparku 🙂 Alebo do Rajeckých Teplíc ... 😉
existuje aj net stranka kam s detmi v za a okoli. Ja som si to nasla na FB, pravidelne mi chodia rozne podujatia a akcie ktore sa konaju v okoli za. Napriklad je citanie rozpravok v kniznici v Mirage, rozne babkove predstavenia, my sa chystame cez prazdniny do Martina,tam je v OC tulipe vystava dinosaurov v origos velkosti. A dalej podla toho ake velke mas deticky,tak chodievame na lyzovacky v okoli za je aj vela nenarocnych trati...a vela inych akcii, zalezi na tom,co to zaujima a ake mas velke deticky..
http://www.sdetmi.com/category/kam-s-detmi-v-zi...
existuje aj stranka www.kamsdetmi.sk tiez tam su vsetky aktualne akcie, detske kutiky...
maminy, chodite sa s detickami kupat do Rajeckych Teplic? napr. do Aphrodite alebo niekde inde? ake to tam je pre deti?