Viete niekto poradiť kde by sa mohlo páčiť 4 ročnej slečne? Lokality Spiš, Poprad prípadne Liptovský Mikuláš.
No ak ste trosku na tury, tak odporucam turu k mlynu Oblazy v Kvačianskej doline.
Vila Betulla pri Liptovskej Mare. Je tam super detske vonkajsie ihrisko, maju kone a ine zvierata, da sa tam stravit cely den... 🙂
Ja som tiez chcela napisat "Vila Betula" - tam je naozaj super. Akurat vcera mi kamaratka vravela, ze opat premava vyletna lod na Liptovskej Mare. Ak je to pravda, moze to byt tiez super zazitok pre deticky.
čo by sa jej páčilo? Tesco- oddelenie hračiek a jedno,v ktorom meste 😀 ....mojim dcéram sa páčilo ísť lanovkou na Solisko zo štrbského plesa,ale tuším už trochu staršie boli..a ešte akékoľvek kúpalisko
vprípade zlého počasia odporúčam DETSKÉ INTERIÉROVÉ IHRISKO vo Svite v Obchodnom centre A1.
www.facebook.com/ViviLandSvit
spišiačky,chystáme sa do mestskej plavárne v snv.na čo sa mám pripraviť?voda je aká?na nete píšu,že má 27.ale to píšu aj o našej plavárni a nemá ani z ďaleka..Ďakujem za akúkolvek info.
funville v Hozelci, tam sa deti riadne vyblaznia 🙂
objavila som jeden super tip, tak hádam pomôže 🙂
vikendova akcia 21. - 23 február 2014 v Poprad Aréne
https://www.facebook.com/festhrypoprad
...ZOO v Spoišskej Novej Vsi... 😉