Kam s deťmi v okolí Spiša, Popradu, Liptovského Mikuláša?

michalku
10. jún 2013

Viete niekto poradiť kde by sa mohlo páčiť 4 ročnej slečne? Lokality Spiš, Poprad prípadne Liptovský Mikuláš.

evala777
10. jún 2013

...ZOO v Spoišskej Novej Vsi... 😉

stano4000
10. jún 2013

No ak ste trosku na tury, tak odporucam turu k mlynu Oblazy v Kvačianskej doline.

lubina
10. jún 2013

Vila Betulla pri Liptovskej Mare. Je tam super detske vonkajsie ihrisko, maju kone a ine zvierata, da sa tam stravit cely den... 🙂

michalku
autor
10. jún 2013

@evala777 Tam sme boli včera a veľmi sa nám páčilo 🙂

michalku
autor
10. jún 2013

@stano4000 Chodievame, je to super výlet.

michalku
autor
10. jún 2013

@lubina Tiež tam sem tam zavítame.

lubina
11. jún 2013

@michalku a pekna je aj Stanosivska jaskyna v Lipt. Jane. My sme boli aj s 2,5 rocnou a zvladla, takze 4 rocna zvladne urcite 🙂 a bude mat zazitok kedze daju hlavove lampy aby si kazdy mohol svietit.....tiez super vyletik....

porubenka
26. jún 2013

Ja som tiez chcela napisat "Vila Betula" - tam je naozaj super. Akurat vcera mi kamaratka vravela, ze opat premava vyletna lod na Liptovskej Mare. Ak je to pravda, moze to byt tiez super zazitok pre deticky.

janinah
26. jún 2013

čo by sa jej páčilo? Tesco- oddelenie hračiek a jedno,v ktorom meste 😀 ....mojim dcéram sa páčilo ísť lanovkou na Solisko zo štrbského plesa,ale tuším už trochu staršie boli..a ešte akékoľvek kúpalisko

majkasvit
12. júl 2013

vprípade zlého počasia odporúčam DETSKÉ INTERIÉROVÉ IHRISKO vo Svite v Obchodnom centre A1.
www.facebook.com/ViviLandSvit

malinkaaninka
28. aug 2013

spišiačky,chystáme sa do mestskej plavárne v snv.na čo sa mám pripraviť?voda je aká?na nete píšu,že má 27.ale to píšu aj o našej plavárni a nemá ani z ďaleka..Ďakujem za akúkolvek info.

bzunnka
31. aug 2013
pata31
31. aug 2013

funville v Hozelci, tam sa deti riadne vyblaznia 🙂

jankasucha
22. nov 2013

objavila som jeden super tip, tak hádam pomôže 🙂

http://www.poctivepotraviny.sk/magazin/clanok/t...

fhpoprad
13. feb 2014

vikendova akcia 21. - 23 február 2014 v Poprad Aréne
https://www.facebook.com/festhrypoprad