Ahojte,chystame sa na dovolenku v okoli Martina. Poradite mi prosim tipy na vylet v tomto okoli? Ideme na 4dni tak ich potrebujem nejako zabavit. Detske ihriska, farmy, atd... A ozaj Emka ma 2 roky a Elisa bude mat 1 rok. 🙂
Urcite navstivte Snowland, su tam trampoliny, preliezky, pekne okolie, je to zimne stredisko vo Valcianskej doline, ale je tam co robit a pozerat aj v lete. Ranc v Zabokrekoch, pekne posedenie, aj preliezky pre deti. Koniky v Trebostove. Uz ma nic nenapada🙂
Ahojte, mi na predlžený víkend organizujeme veselý rodinný pobyt na liptove na zvieracej farme aj s baby plávaním a rozprávkovými bytosťami Z rozprávky do Zvieratkova 30.8.-2.9.2012.
bližšie info na mojom profile 🙂 alebo webe.
Srdečne Vás pozývame !
Ja este pridam gadersku dolinu a blizko nej vo Valentovej je ranc Amadeus, kde sa da vozit aj na konikoch. A akvapark v turciankych tepliciach. A uz ma pre take male deticky nic take nenapada. Asi tak naplanovat na kazdy den jednu dolinu, jasensku, valcu a gader a nakoniec sa ist okupat do teplic 😀
virtuálna realita v Martine v areáli zábavného centra kocka pri detskom ihrisku vhodná od 5 rokov, deti budú mať nezabudnuteľný zážitok, kde napr.uvidia svet škriatkov, zastrieľajú lukom alebo sa zabavia v lunaparkoch www.vsvet.sk
Ahoj. No farma je v Turčianských Kľačanoch , majú tam ovce, kone, mali páva, ale popravde sme tam už dosť dlho neboli, tak neviem, aký je aktuálny stav 😅 Ihrisko je pekné v Pizza pub Orea v Sučanoch, tam je pre deti zábavka aj na pol dňa (hoci tvoje sú ešte ozaj maličké, tak ich to možno až tak neočarí, ale prinajhoršom tam je veľké pieskovisko s kopou erárnych formičiek). V prípade zlého počasie otvorili teraz nedávno Indoorove ihrisko na Severe v obchodnom dome Betty, tam sme ešte neboli, ale vraj je super. No a na ľahké výlety klasika Jasenská dolina, Valčianska dolin a...tam sú aj ihriská, aj sa dá prejsť do doliny.