Ahojte,ideme na vylet na 5 dni do Banskej Stiavnice, s detmi (Mala ma 7, maly bude mat 2) Poradte prosim kam sa oplati ist pozriet...
Vopred moc dakujem vsetkym...
centrum, stary + novy zamok, kalvaria, bane, v okoli je vela jazier...
Doporucujem hotel Topky, krasna prechadzka okolo Pocuvadlianskeho jazera, je tam minizoo, da sa tam dobre najest, ci uz v samotnom hoteli alebo v takej utulnej restauracii priamo v lese a samozrejme kastiel vo Sv. Antone a jeho zahradu 😉 oproti kastielu na kopci je Ranc, aj deticky sa tam vyhraju 😉
myslim, ze @happy8051 to vystihla. Dcerku by mozno zaujimalo aj banske muzeum v prirode a hracky maju v kaviarni divna pani 😉 okolo Pocuvadla je pekna prechadzka, aj v parku pri kastieli vo sv. Antone. Mozes napisat IP aj mne, ak by daco 🙂 inak neviem, ci beriete kocik a aky, lebo ja som si pri kocikovani po BS neraz dobre zanadavala 😅
ahoj. vcera sme boli. syn 3,5 roka zvladol...ale podla toho ake dieta...lebo 90min v podzemi mie je sranda...uzke hodby mokro tma...
@citronius ahoj, ja tam medzicasom uz rok nebyvam, ale podla mna na 4rocne dieta je podzemna prehliadka zdlhava a nudna (zavisi vsak urcite od dietata). Bez auta na Pocuvadlo aj autobusom a cislo na taxi nemam, lebo som ho nikdy nepouzila, ale pri Bille ich stoji vacsinou dost tych taxikov 🙂
tu mate co pozerat 🙂 Stary Zamok, Novy Zamok, Kastiel vo Svatom Antone, tam je aj Ranc, jazera, Zvieratka na Pocuvadle..... Napis do IP ak chces nieco podrobnejsie vediet a pozri si aj www.banskastiavica.sk