Kam s deťmi na turistiku v Nízkych Tatrách?

didi1603
16. aug 2015

Mamičky poradte nejakú lahšiu turistiskú trasu v okolí Demanovskej doliny. 🙂 Chystáme sa tam aj s deťmi 2+5 ročnými. Nepoznám to tam moc. Chceli by sme ísť smerom na Chopok a využiť aj lanovku. Len neviem aký teren tam je, či to Drobec zvládne. Menšie budeme mať v nosiči. Ďakujem vám za každú radu. 🙂

mahu74
16. aug 2015

Vrbické pleso.

horana
17. aug 2015

Urcite to zvladne pri Chopku od hornej stanice lanovky po magistrale na jednu ci druhu stranu pokial budu vladat a potom spat. Cesta je tam vykladana plochymi oblymi balvanmi, iste vsade sa da zakopnut, ale je to jedna z najupravenejsich turistickych ciest.

Na dalsiu turistiku s malymi detmi pokial mate auto by som sa vybrala do okolia, sesednej Janskej doliny, naproti cez Maru do Prosieckej, ci skanzenu Pribyline, ale ani na Strbske pleso nie je autom daleko - pekna tura pre deti na vodopad Skok (cca hodinka a zakoncenie vodopadom) ci lanovkou na Solisko.

labajka
17. aug 2015

ja som z LM a určite by som odporúčala Kvačiansku a Prosiecku dolinu, Jánsku dolinu.............pri Liptovskej Mare cestou do Kvačianskej a Prosieckej doliny nevynechajte určite Villa Betulla (kuk net) 🙂

didi1603
autor
17. aug 2015

Jej, dakujem moooc, idem to to kuknuť na net. 🙂

elis1985
17. aug 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

@mahu74 Presne, to je top