Kam s deťmi na Orave?

10. aug 2021

Zdravím, prosím, poraďte kam s deťmi na Orave... Co nevynechat 🙂 kam sa oplati ísť... Ďakujem 🙂

mirage
10. aug 2021
autor
10. aug 2021

@mirage ďakujem, podobne stránky mam preluskane 😉 skôr ma zaujíma vlastná skúsenosť...

lilly16
10. aug 2021

Rozhľadňa Brabírka z Brezy, rozhľadňa Borová nad Tvrdošínom, Rozhľadna Súšava z Veľkého Borového

imelia
13. aug 2021

vela rozhladni, ale urcite by som sla klasiku - oravsky hrad, skanzen v zuberci a oravska lesna - zeleznica. pred nou je aj funny park, pre vyblaznenie deti a pre dospelych vyborna kavicka. potom oravska priehrada, ci uz lod alebo len v namestove na nabrezie. su tam ihriska, teraz aj skakacie hrady, a celkovo na vysantenie aj oddych. potom je klin - socha jezisa, krasna prechadzka aj s vyhladom. tym smerom sa este oplati ist na slanu vodu, ci uz ku hviezdoslavovej horarni, alebo len nizsie k diviacej obore. su tam aj zvieratka nejake a pekne prechadzky po lese. od priehrady smer tvrdosin je fajn ta spominana rozhladna, ale potom napriklad smer oravice. tam je to tiez pekne, ci uz juranova dolina, vhodna aj pre deti, alebo len prechadzka na salas, pripadne termalne kupaliska. odtial sa da prejst do spominaneho zuberca, tam ci uz prechadzka na tatliacku, alebo nejaka ta tura v rohacoch, no a dolu ten spominany skanzen. Este odporucim, ak budete v namestove, tak asi 3 km odtial, na zaciatku oravskej jasenice je Zbojnicka koliba. tam je uzasne ihrisko, mini zoo, aj kontaknty domcek so zajacikmi. ak mas este nejake otazky, napis. som priamo z oravy a mam dve male deti, cize Oravu mam prechodenu krizom krazom.

eliaska101
13. aug 2021

Keď som bola na Orave, tak osobne som chcela ísť na hrad, tam som ešte nebola a celkovo ma hrady lákajú. Ďalej klasika priehrada, a keď máte čas si aj zájsť ďalej tak Rio de Klin 🙂

majam5529
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaella_h
26. júl 2022

@imelia stará diskusia ale skúsim. Nevieš odporučiť niečo ak by bolo zle počasie? Ideme teraz v sobotu budeme soat v Dolnom Kubíne , mali sme naplánované plte, vláčik atd mame to už síce pobehane ale stále sa tam radi vraciame. No na sobotu akurát ukazuje blbe počasie tak začínam mat obavy čo tam budeme robiť. Do aquaparkov muž ísť nechce a take že obyčajne detské ihriska niekde v kaviarni to je tak na hodinku pokial vypijeme kávu 💁‍♀️😀