Ahojte maminy,chcem sa spýtať, či máte nejaké typi na výlety na Orave / Námestovo a okolie do 30km/. Pravdepodobne tam ideme koncom týždňa na chatu, ale nemá byť až také pekné počasie, bojím sa, že ak by pršalo, tak tam nebude kde ísť, máme 14 mesačné dieťa. Určite plánujeme Oravice Neanderpark...a čo ďalej. Budeme tam asi 3 -4 dni. Berieme aj bicykle, no snáď ich využijeme...máme v pláne bicyklovať tiež na Oraviciach. A niečo v interieri, ak by pršalo? Poradte.ĎAkujem.
@marecek1 Ďakujem pozriem ten Szaflaroch, Slanicky a pod. tam sme boli ľoďou, to by bolo fajn, len práve vymýšľam, keby nebolo dobré počasie.Keby tam bola aspon nejaké reštika alebo niečo, kde by bol detský kútik dobrý, že by sa tam malý pohral, alebo detské centrum...to inak majú otvárať priamo v Námestove 13. 5, akurát keď už budeme späť. S našim malým sa nedá vydržať, keď je zlé počasie doma, u nás máme miesta, kt. pravidelne navštevujeme, aby sa zabavil. Pamiatky,... to by mi zožral nervy🙂)ďakujem aspoň za ten typ v Poľsku, mrknem na to.PA
@llia v Namestove je jedna kaviaren s takym mensim detskym kutikom.. vola sa Muza a je to pri priehrade. Je to tam sice male ale my tam s detmi idee vzdy ked je skaredo. Je tam jedna velka smykacka, ktora konci v kope vankusov, nejake plysove hracky, celkom dobra zasoba pasteliek a papierov na cmaranie, aj tie take gulicky v ktorych sa deti valaju. Je to tam designovane akoze piratska lod..male ale pre deti celkom pekne. skus tam
a este odporucam Ranc u Edyho, to je pri Studnicke. Je tam aj restika aj sa da vonku posediet a pre deti tam je pieskovisko, nejake hojdacky, smykacky a navyse sa mozte pozriet na koniky, pripadne sa aj povozit na nich...to je od NO nejakych 3 km 😉
Na nabrezi je este Port club...to je restika plus sa tam da zahrat bowling a mal by tam byt aj nejaky akoze stolik s hrackami pre deti..ale to je take mini...
Ine detske kutiky v NO nie su...
@llia tu je ta kaviaren, su tam aj foto z toho kutika https://www.facebook.com/pages/Kaviareň-MÚZA/31...
super, presne som na to myslela, že keby aj nejaký obchodný dom 🙂 paráda, keby teda pršalo, skúsime aj kaviareň a na jedno popoludnie aj Aupark 🙂 tiež sa tešín na Oravice do bazénov🙂 ďakujem blumka 🙂
ani taká železnička v Oravskej Lesnej nie je zlá 🙂
Ahojte, mozno to uz nie je aktualne, ale ked niekto zavita do tejto temy tak nech kukne super stranku s akciami....www.kamsdetmi.sk....ja som tam nasla vzdy nieco ked som potrebovala
vrátili sme sa z Oravy včera,je tam krásne a jest čo vidieť,ale podľa mňa pre deti tak od 7r.,aby už niečo mali aj zo skanzenu,aj zo zámku...jazda parným vláčikom aj pre menšie deti je zážitkom...ale ťahať maličké deti do 3-4r. napr. do jaskyne Demänovskej /je to už Liptov,ale blízko Oravy/ tak to je utrpenie pre deti i rodiča/na rukách ich nosiť/
My sme prave v Zuberci boli sme v skanzene drevenej dediny s 2rocnym a vybehal sa tam do syta velmi sa mu pacil vodny mlyn aj domceky...zalezi od dietata..
Rabkoland v Polsku , 30 km od slovenskych hranic. Boli sme tam tento vikend a decka nadsene. Odporucam.
plati sa za kazdu osobu nad 85cm, 7,50 eur. V tam mas vsetky atrakcie zdarma. My sme platili v zlotych platobnou kartou a vyslo to 6.80. Ale videla som to aj u nas na zlave dna, za 4,99. Treba sledovat 🙂
@llia teraz je web www.oravakamsdetmi.sk
@kamsdetminaorave je tam prehľad aktuálnych podujatí a tipy na vylety
Rabkoland je skôr pre staršie deti 🙂
@alenka008 tak ako čítam, asi tam pribudli atrakcie aj pre menších návštevníkov. Ja som tam bola dávno, pred 6 rokmi, vtedy skôr divoké kolotoče a scary strašidelné atrakcie 🙂. Určite sa tam znovu vyberieme aj my 🙂
@kamsdetminaorave Ano, bolo tam.pekne detske ihrisko, velka stajna so spievajucimi zvieratkami naozaj pre najmensich, lunaparkove kolotoce, vlacik, zrkadlova sien a pod. Ale samozrejme pre vacsie deti je tqm toho viac
dakujem dievcata, mozno zajtra pojdeme potom podam info
Na Orave otvorili rozprávkovú dedinku, http://oravakamsdetmi.sk/na-orave-vyrastla-rozp...
Ahojte. Neviete ci aj tato mensia lod ma wc? Chceme ist s dcerkou, a teda 1.5 hodiny je dost 🙂 http://www.lodslanica.sk/
@llia ahoj 🙂 tiež sme pred nejakým časom strávili predĺžený víkend na Orave, takže pozrieť môžete - samozrejme s ohľadom na počasie - oravský hrad, múzeum oravskej dediny, alebo môžte urobiť výlet loďou na slanický ostrov umenia,
ak vás teda zaujímajú pamiatky, a hlavne, ak nebude pršať,
a v prípade dažďa - a ak máte radi vodu:
my sme okrem Meander parku v oraviciach vyskúšali aj podobný komplex v Szaflaroch - je to v Poľsku, pri Novom Targu, takže len kúsok cez hranice.