Ahoj vsetci, pristahovala som sa sem za priatelom, mame 9mesacnu slecnu a nikoho tu nepoznam, netusim kam by som s malou sla, chcela by som ist plavat ale neviem ci tu niekde je plavanie pre babatka alebo aspon teply bazen.. hladam na nete ale nejak sa mi nedari, v Piestanoch nieco urcite bude ale to je troska od ruky.. Ak niekto o nieco viete, pripadne aj o nejakych play groups, stretkach s drobcami, aj anglicke stretka potesili by ste ma..Dakujem vopred ;)
@lenka8c Ajojky Lenka, to plavanie dojciat je rano 7.45? a nevies kolko sa zato plati? ja som zistila iba to ze na Myjave do konca oktobra nic nebude kedze opravuju a potom sa uvidi ci bude.. ale zatial nemaju nato ludi aby mohli nejake plavanie pre babatka spravit.. anglictina na Myjave nefunguje, nemaju lektorku.. ja som si uz pozhanala CD a knihy a budem s malou hravou formou rozpravat anligky sama.. jedine plavanie kde je 30 stupnova voda a prijatelna cena je hotel magnolia piestany, ale tam to je bez lektora iba to ze je tam tepla voda a cena za plavanie je 2,5eura za dospeleho babo ma zadarmo.. ak by si mala nejake novinky tak by ma to potesilo a ak by si hladala niekoho na kocikovanie tak rada ;) som tu nova a nikoho tu nepoznam.. pekny dnik prajem
Ahojte mamičky! sme nová stránka S DEŤMI do mesta www.sdetmi.net a na facebooku nás nájdete tu: https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...
ak máte záujem o niečom dať vedieť, budeme radi ak sa s nami podelíte o Vaše info (akcie, podujatia, detské zariadenia, ....)
Pretože naša stránka je venovaná Vám - z lásky Slovenským mamičkám 🙂
@martina_uk
Ahoj Martina, zatial nevidím, že by ti niekto odpísal, ale ja mňa by to zaujímalo, tak ak by si sa medzičasom o niečom dozvedela, bola by som vďačná za každé info. Ja viem len o tom, že v Senici by malo byť každý piatok o 7.45 plávanie dojčiat. dakujem