Kam s deťmi do Tatier?

tulipan400
24. júl 2021

Poprosím o radu ,kam ísť s deťmi do Tatier, kde sú detcske parky, podujatia,a aj ubytovanie s deťmi je super, a ma detcske vybavenie. Dakujem

liz_lemon
24. júl 2021

co je to detcske?

haley7897
24. júl 2021

@liz_lemon detcske = detské. A to čo robíš ty, sa volá ponižovanie.

liz_lemon
24. júl 2021

@haley7897 opytat sa je ponizovanie?

haley7897
24. júl 2021

@liz_lemon nerob si ešte väčšiu hanbu 😅

klarissa25
24. júl 2021

@haley7897 noo a možno toto tvoje "ponizovanie " bude mať taký efekt ze dotyčná sa naučí ako sa to správne píše

lucik194
25. júl 2021

myslim ze autorka by mohla dostudovat gramatiku a uviest pre ake stare deti hlada atrakcie, pretoze vsetci sa len trepu do Tatier ale Tatry su dost velke.... takze bude fajn ked uvedie aj oblast Tatier.... Nizke, Vysoke, Zapadne.....

mirage
25. júl 2021

@haley7897 nie je to ponizovanie, ja bezne upozornim na chyby. Aj mne ked opravia, poucim sa.

annakot
24. aug 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

@tulipan400, koľko rokov majú deti? 🙂 Od veku v tomto veľa záleží. Dieťa ešte nemám, takže tipy na family friendly ubytovanie ti neviem dať. Čo sa týka turistiky, mne sa veľmi páčilo nedávno pri Zelenom plese, vedie tam krásna a jednoduchá turistická cestička od Cesty slobody. Inak dobré tipy na túry sú aj v článku pelipecky.sk/najkrajsie-tatranske-tury-tipy-vysoke-tatry/ - aj keď to skôr pre staršie deti, preto som sa aj pýtala na vek 🙂