Mamule, poraďte, neviem sa rozhodnúť, či ísť pozrieť do Bojnic na novú vyhliadkou vežu alebo na Chodník korunami stromov 🤔
Čítam recenzie na ten chodník a teda žiadna sláva..
Boli ste tam niektorá aktuálne? Je v prevádzke lanovka, aj tobogan? Je to tam stále také rozostavané, ako som sa dočítala?
Stojí to za to? Keďže ani lacné to nie je😕
Na druhej strane, tam v Bojniciach to vraj tiež ešte nie jeho dokončené .. Ktoré by ste teda viac odporučili?
PS: Inak v Bojniciach sme už pár krát boli, takže ostatné tam pre nás nie je smerodatné
@wewe4 áno je to rozostavané... Výhľad z tej strany otras, zatiaľ... Ale prechádzka po tom chodníku pekná... Tobogan nefunguje. Ale lanovka áno.. V Bojniciach pekne ale len tak sa pre motať na chvíľku ale myslím ze pre deti zaujímavejšie a cenovo... Sak ceny vidíš na nete... Ale môj názor, chodník korunami za tu cenu nestojí, momentálne kým to nieje hotové... Mohli na to myslieť a znížiť vstupné s ohľadom nato...
@kukulienka83 podľa teba radšej tie Bojnice a keď tak to spojím so zámkom, či zoo, že ?
Ci je tam ešte niečo zaujímavé nové? Boli sme tam naposledy asi 4 roky dozadu
My sme boli minuly rok V korunach stromov. Nesla lanovka, ani bobova draha, ale vylet nadherny 😊.
S Bojnicami porovnat neviem, na tejto atrakcii sme este neboli
@wewe4 no ja s deťmi by som dala radšej Bojnice, pod tou vežou sú také smolkove domčeky, ihrisko, hlavne - tobogan z veze funguje... Dá sa tam dat zmrzlina, občerstvenie ... A keď nebude stačiť tak jasne, zoo alebo zámok to zachráni 🙂
@kukulienka83 super, ďakujem..áno, toto sa mi asi viac pozdáva. A podstatne je aby boli decká spokojne a chodník korunami stromov dáme neskôr, keď bude dokončené všetko..a krpci väčší 😃
@wewe4 tak pekný výlet prajem a dúfam, že sa ti a hlavne deťom bude páčiť 🙂
@kukulienka83 my sme boli min.vikend v bojniciach a tobogan nesiel ale tiez neskutocne roozstavane tam vsetko
@wewe4 Asi by bolo dobré uvedomiť si, že my vo veku svojich detí sme zažili obyčajné kolotoče a boli sme spokojní. Netreba chodiť stále z atrakcie na atrakcie. Píšem aj o sebe, tiež Rabkoland, Chodník, Tatry, Donovaly... A potom je už všetko nuda. Nastavíme vysoko latku a potom nestačí ani modré z neba.
@wewe4 Aj na MD dobre padne niekam vypadnúť. Mojim sa v Rabkolande páčil Viking na WC, mne ten bláznivý kolotoč, chodník je o pohodovej prechádzke a hore o odvahe prejsť po tej sieti. A to som prešla, lebo deti sa samé báli, tak to bola výzva. Čo už matka neurobí pre svoje dieťa? Zabudne aj na svoj strach. Takže odporúčam aj chodník a potom napíš, či si prešla aj ty tú sieť. A v Habakukoch ste boli?
@wewe4 ja by som isla radsej do Bachledky. V Bojniciach je to male, aj vyhlad nic moc, ihrisko a domceky tak pre skolkarov. Teraz stavaju taky velky hrad s preliezkami pre vacsie deti, este nie je dokonceny. Občerstvenie som tam nevidela, len zmrzlinu a kavu z automatu za 1,50€. WC 1€. Tobogan nefungoval.
V Bachledovej je tiez nejake ihrisko, lanovka, bobova dráha, podla mna by sa synovi tam viac pacilo. A stavenisko je tam aj tam
Tiez by som sla do Bachledovej doliny na ten chodnik. Ak by bolo malo, da sa ist do Zdiaru do muzea, velmi mila pani rozpravala fakt zaujimavo o zivote v minulosti, dokonca aj syna to zaujalo a zapojil sa.. Da sa odfotit aj v kroji
na Bachledke sme boli pred mesiacom, lanovka hore aj dole išla, decká sa previezli na bobovej dráhe a všetkým sa nám velmi páčil chodník korunami stromov. Je to tam rozostavané, ale iba z jednej strany, čo stavajú reštiku. Výhlad na kopce a krajinu je parádny. Tobogan z veže nefunguje kvôli stavaniu. Aaaale ja "stará koza" 😀 som dala sieeeťťťť 👍 a moja 10r. dcéra po nej pobehovala, že sme ju nevedeli odtial dostať. Je síce pravda že v Bojniciach sme už dávno neboli, ale tam to je už také okukané, aspom pre nás.
V bachledovej sme boli,bojnice nepoznam.bachledova je pekna,ale rozostavane,ale napr.da sa ist dalej po hrebeni,je tam este jedna vyhliadkova veza a vela cucoriedok.ak nechcete ist lanovkou,idu tam aj turist.chodniky,niektore velmi pekne.cca 1 hod,ale hore kopcom.chodnik korunami je ok,vyhlady pekne.tobogan zvrchu nefunguje,ale aj keby,v zivote by som tam nesla ( ani dieta nepustila), je strasne strmy,povodne som si myslela,ze je na spustanie materialu 🙂)) siet hore je adrenalin,nepresla som ju,lebo som sa ozaj bala 🙂 a to som myslela,aka som odvazna.ha-ha.
Super, baby, všetkým ďakujem..skusim teda tu Bachledku a možno budúci mesiac aj tie Bojnice.. 😅 a dám info
@kikina84 ďakujem.. Ja som bola nakoniec v Bachledke a tiez včera 😁
A neľutujem...krasne. Ľudí dosť, ale dalo sa. A všetko fungovalo..lanovka a dokonca aj tobogan. Syn, 9r , sa v pohode spustil a dali sme aj tu sieť hore.
Takze ja odporúčam..
No a určite nabudúce aj Bojnice navštívime
Chodnik korunami. V bojniciach je to male neprechadzaa sa medzi korunami stromov. Treba tam slapat z parkoviska a pod tym ani bufet ani nic