Kam odporúčate ísť lyžovať?

22. feb 2023

Ahojte. Kam mi odporučíte prosím vybehnúť na lyže keď sa chcem začať učiť lyžovať plus aj dieťa 5r? Čiže ideál inštruktor pre deti aj pre dospelých a svah vhodný aj pre polená?🙈

nelca84
22. feb 2023

skus doplnit aspon lokalitu, ci moze byt cele slovensko?

kristinapetronela
22. feb 2023

Štrbské pleso ,Tatranská Lomnica ... Ostatné strediská už asi nič moc keď je tak teplo

tasticka59
22. feb 2023

kazde lyziarske stredisko by ti toto malo vediet ponuknut si myslim. ono mavaju aj webstranky, tak si skus zistit info ohladne tych instruktorov. tazko takto povedat nieco konkretne, ked nevieme, kam by si chcela ist aspon priblizne.

nelca84
22. feb 2023

@kristinapetronela zas neprehanaj, na vela miestach su velmi dobre podmienky a nemusia to byt len Tatry. Syn je prave na lyziarskom na Kralikoch pri BB a maju 60cm a velmi dobre podmienky.

autor
22. feb 2023

Ja som to písala do našej Trenčianskej skupiny, admini mi to presunuli sem. Čiže ideálne TN kraj ,pretože by to boli zrejme denne výjazdy

belllinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
22. feb 2023

Trenciansky kraj na denne vyjazdy teraz iste nie, to snad vidis aj sama. Aj aj inde je sneh tazky, mokry, topi sa to. Mozno este nejake strediska vo Vysokych tatrach

pininka1
22. feb 2023

@kristinapetronela Rohace, urcite viac snehu ako Strbske, este vcera tam snezilo

pbra40
22. feb 2023

Stary Smokovec / Jakubkova luka
Ubytovani sme boli Vila Limba, co bolo asi 3 minuty od svahu a cely pobyt sme neriesili auto.

bobrina1
22. feb 2023

@nelca84 no, 60 cm snehu nemusi znamenat velmi dobre podmienky. Uz niekolko dni su teploty nad 0 a kvalita snehu nie je dobra, sneh je tazky, mokry, co zvysuje aj riziko urazov.

nelca84
22. feb 2023

@bobrina1 tak maju na stranke, v noci mrzne, cez den teplo, ale svah je v tieni