Kam na výlety cez leto s ročným dieťatkom?

jancazvalova
1. júl 2016

Mamicky, rada by som sa Vas spytala kam ste chodili na vylety a hlavne cez leto ked ste mali 1 rocne dietatko? Dakujem za vsetky napady kam sa da ist. Oplati sa ist aj pri more s takym malym cloviecikom? Aky mate nato nazor?

zuska2001
1. júl 2016

my máme 15 mesačného a ideme len poblíž žiliny do rajeckých teplíc na pár dní - kupalisko, prechádzky a tak. ale ak by sa finančne dalo, šli by sme aj k moru.

lentilkaza
1. júl 2016

okrem termalnych kupalisk uplne vsade, k moru, do zoo, do prirody...

bajana
1. júl 2016

Dovolenka na Liptove - Besenova, kontaktna zoo, turistika.

matrix87
1. júl 2016

my sme boli s 1,5rocnym v Tatrach tyzden... lanovky, vlak, prechadzky... keby boli financie, tak by sme sli k moru... moznosti je veeeeela...

whitecat666
1. júl 2016

@jancazvalova Kludne more alebo Tatry a Liptov...

hettinka
1. júl 2016

s 3-mesačným sme mali pobehané Tatry, s polročným Liptov, Čechy, Poľsko, okolité kúpaliská, so 16-mesačným more ... a či sa oplatí? No neviem, akurát sa to tu riešilo aj v inej téme, pre mňa to bolo v pohode, relax, pre niektoré maminy je to stres a pre dieťa to je zvykanie si na rôzne prostredie, isté obohatenie života, hoci pamätať si to určite nebude. A treba sa takému človiečikovi veľa prispôsobiť.

jancazvalova
autor
11. júl 2016

@bajana ten liptov sa mi naozaj pozdava za dobru destinaciu. A v Besenovej sme este nikdy neboli, tak tam pojdeme pozriet. Nevies prosim ta kolko tam stoji vstupne a su tam aj nejake rodinne listky a zlavy?

jancazvalova
autor
11. júl 2016

@whitecat666 more sa este trosku bojime skrz cesty a do lietadla to neviem ci by bolo najlepsie riesenie s takym malinkym dietatkom, ci?

bajana
11. júl 2016

@jancazvalova netusim, vsak si vygugli

jancazvalova
autor
11. júl 2016

@bajana jasne, jasne pozriem to. Ja len tak ci nahodou nevies ak si tam v poslednej dobe bola, ze reku ci si nepamatas. Ale nevadi, ja si to pozriem 😉

veronicka88
11. júl 2016

snad zvládol dve zápchy a neplánovanú 17hodinovu ceztu z HR oveľa lepšie ako my dvaja s muzom,ja by som sla opäť keby sa dalo....ale s 1.5rocnym sme boli v Jasnej a chodili sme po výletoch...na jeseň sa chystáme do Malatinach do sojky;)

hettinka
11. júl 2016

na Liptove sú dobré hotely AVENA a Alexandra http://www.avena.sk/home.php
v oboch som osobne bola, síce dávnejšie, ale veľmi dobre bolo, aj bazenik, aj strava, vonku ihrisko
v Liptoskom jáne je aj letnú kúpalisko a na skok odtial je aj Chopok, alebo Tatralandia, Bešeňová
v Bešenke je teraz dosť draho, pozri na nete, cez GoPASS su listky o niečo lacnejšie, alebo cez zlavomat teraz ponúkajú za 9,90 celodenný vstup, ale platný až na jeseň

Ak Vysoké Tatry, páčilo sa mi v hoteloch SOREA Trigan (Štrbské Pleso) alebo SOREA Titris (Tatranská Lomnica), v oboch sú aj bazény a je tam kde chodiť aj s malým dieťaťom. Titris je asi pre deti lepší.