Ahojte prosím vás snáď nam poradíte kam na výlet s dcérku (zoo, farmy.. Atď) my sme okres Skalica takže zatiaľ len tak okolo klidne aj co je hodinku od nás.. Mala rada cestuje v aute a ja som vodič takže nieje problém zájsť.. Len neviem kde tu na okoli ci tu niečo je?? Dnes sme boli v zoo Hodonín 🙂 keď bude krásne ďalší týždeň sa chystáme v Čechách do Lednice.. Cez leto sa chystáme určite ďalej ale teraz keď už začína byť pekne tak aspoň niekde po chodiť a nebyť stále doma.. Za všetky rady budem vďačná dakujem ☺️😱😘🍀🙈
@veronikaszabova ďakujem krásne.. Áno na mini farmu lubina plánujem ísť určite to som si už pozerala, aj na bradlo, batov kanál už sme boli,v skalickýxh horách som bola len raz v živote ako decko tam mňa ani nenapadlo ísť 🤣🤣 ďakujem určite pobehame 🙈💛😃😃
@veronikam3004 ahoj, na webe vypadni - pozri tipy na výlety. Takému ročnému babu je ešte jedno kam ide na výlet, kľudne choď aj 10x na to isté miesto.
@pinkgirl ďakujem.. Pozriem jasne ale mňa by nebavilo to miesto stále dookola.. Ja som veľmi NS takéto výlety 😃☺️
@veronikam3004
Minifarma Lubina
Branč
Bradlo
Prechadzka je super aj v Skalickych horach ( od kupaliska smerom do lesa, nova asfaltka)
Korlatko a vrtule
Batov kanal
Katarinka
Smolenicky zamok a Molpir
Jaskyna Driny