Baby poradíte nám niaky krásny výlet prosím ? V Bratislave keď tak niake dostupné okolie. Mám doma 7 mesačnú dcérku. Niekde kde by sa jej páčilo a dá sa tam ísť autobusom poprípade vlakom ❤️ Z zoo sme už boli, aj biofarma Stupava a veľké ulany. Niečo na takýto spôsob. Sa prejsť niekam kde je veľmi pekne a niečo nové uvidíme.💓 Dopredu ďakujem za všetky vaše odpovede ❤️
Ahoj, my sme boli pred 2 týždňami s malým 8m v Gabčíkove. Jediné mínus, že dosť fucalo, ale inak super. Brali sme hlavne väčšie deti, ktoré nikdy nevideli lode, ale aj drobec bol nadšený, keď ich sledoval. K tomu sme dali ešte vychádzku po hrazdi.
Bol to len narýchlo náhradný program, keďže deti boli už nablaznene na BŠ, ale nakoniec skonštatovali, že to bolo oveľa lepšie.
Pezinok-zámocký park,rybičky,pávy,veveričky,rôzne druhy vtákov,ihrisko.Je tam pekne.
@karolin99 Zochova chata, Limbach, Pezinok (Rozálka), Gabčíkovo, Smolenice, Budmerice, Šúr v Sv.Juri, hrad Biely kameň, Červený Kameň, Schlosshof, Sandberg, Devín, Kamzík, Železná studnička, Modra, Malinovo Rozhľadňa Hniezdo, hrad Čeklís v Bernolákove, Korzo Zálesie, vodný mlyn Kolárovo, Jelka, Komárno Nádvorie Európy, ChKO Dunajské luhy, Danubiana, Šamorín XBionic.
Zvieratká: Abeland pri Lozorne, Malkia Park Orechová Potôň, Biofarma Stupava, Gazdovský dvor Náš sen Pusté Úľany, Oáza sibírskeho tigra v Kostolnej pri Dunaji, Ekopark Relax Sládkovičovo, Ekopark Piešťany...
@karolin99 z devínskej do schlosshofu. Teraz cez víkendy su aj vianočné trhy, tak vstup na trhy je lacnejší. Inak sa kupuje aj do zámku a to je drahšie. Ale je tam krásne.
Ak hľadáš niečo so zvieratami tak aj sokoliaren pod Devinom môže byť fajn.
Inak ja som na výlety so 7mesacnym chodila na prechádzky po Karpatoch v nosiči.