maminky poradte vhodny vylet v slovenskom raji ale pre malé deti..5rocny a necele 3roky..fotky krasne ale netusim kam sa vybrat aby to aj deti zvladli...dakujem za tipy..
Aj mna napadol Tomasovsky vyhlad, my sme tam boli so synom ked mal asi 3 roky, ale teda celou cestou hore som ho niesla, nevladal. Hore si trosku zdriemol a cestou dolu to uz slo 😉
este je pekna prechadzka z Podlesku na Klastorisko. Ale na viac tur by som si s tak malymi detmi netrufla.
Geravy ale opatrne, 3rocny len v nosici a 5rocny by to mohol dat ale kazde dieta je ine...pripadne ist opacnou stranou oo lese nie po rebrikoch...
Kralova hola, Dobsinka ladova jaskyna, ale s takymi malymi detmi asi len na prechadzky napr Dedinky, Dobsinska masa ma turisticke chodniky, oplati sa ist aj na Sratenskú pílu je tam krásne
Baby a nieco na zapadnom slovensku vas nenapada????
Na Velku Knolu.
Na planinu Geravy, ci pokracovat na Male Zajfy.
Mozno cast v nosici aj na Havraniu skalu.
Celkovo pre 3r dieta nevidim v Slov. Raji prilis moznosti, resp. tie co su neukazu plnu krasu Raja, s takyto starym dietatom by som volila inu oblast Slovenska, mame ich dost krasnych.
mata128: S 3r. starymi detmi? My sme chodili dost do Strazovskych vrchov, ubytko niekde v Cicmanoch ci inej zazovitej deinke (Zliechov nejaka samota), pochodit Vapec, Strazov, Temessku Skalu, zabrusit aj do Bielych Karpat okolie Vrsatca tam tie kopceky ako Chmelova apod.
Ked ale nie su zvyknute na vylety nosic treba kazdopadne mat.
Tomasovsky vyhlad by mohli zvladnut, len hore pozor na ne! 🙂