Dievčatá ahojte a prosím poraďte 🙂 máme 5 týždňového Arturka, manžel bude mať teraz dva týždne dovolenky, vedeli by ste poradiť kde, kam vybehnúť troška s takým malým drobcom na výlet, vychádzku? Sme z okolia ZA. Vďaka za radu 🙂
@queeninthenorth musis vediet ake mate dieta.ci prespi v sedacke,alebo je nervozny,ci ma koliky alebo uplny anjelik.kamoska bola so 6tyzdnovym pri mori a uplna pohoda.niektori nejdu ani do vedlajsieho okresu.
A kam,je asi jedno.pre dieta uplne.takze si vyberte tak,aby ste si vylet uzili vy.dieta v tomto veku aj tak vacsinu casu prespi..takze vybrat,aby sa mohol viest trocha v kociku,trocha v satke/nosici..a inak je to asi jedno kde budete :D
Hocikam, kam mas chut ist. My sme s nasimi boli od narodenia vo Valcianskej doline, v Podbanskom, v Slovenskom raji, Velkom Mederi ci v Dunajskej Strede (kupalisko)...
Takemu dietatu je jedno, kde je. Ono potrebuje mat plne brusko, suchu plienku a chodnik, kde sa moze vozit v kociku.
Pokojne si pozri miesto, kam by ste isli a pokojne sa pobalte.
Moje deti sme od malicka vlacili kade-tade, netrvala som nikdy na pevnom rezime, takze sa vedeli vsade prisposobit. Teraz su uz vacsi a dovolenky, vylety su s nimi parada, super partaci.
Ja by som sla aj k moru, cerstvy vzduch, dobre jedlo pomoze kazdemu