Prosím pošlite typy na výlet buď Terchová alebo Kysuce. /Minizoo v Oškerde poznáme, aj skanzén Vychylovka, Terchovú cca tiež len s malým sme tam neboli ešte, aby to nebolo náročné, len taká prechádzka/. Máme 1,5 ročné dieťa, chceme byť v prírode, aj si sadnúť niekam na kafe a zaroveň aby si malý mohol pohrať niekde na ihrisku, primeranom jeho veku. Bolo by fajn sa tak pol hodínku - hodínku prejsť a potom niekam zakotviť, pretože viac nám neprejde. Ďakujem pekne🙂))
@llia Ahoj. V Terchovej sme boli toto leto. Super vylet je lanovkou na Sedlo pod Chlebom a odtial peso na Chleb, alebo jednoduchsia trasa je na chatu pod Chlebom a spat (to by mal pomalicky zvladnut aj tvoj syncek). Parkovne je tam zdarma, lanovka stoji 10e/dospely, deti do 6r zdarma. My sme boli aj v Janosikovych dierach, ale tie su narocnejsie (my sme mali nosic, este nechodime). Super posedenie s minizoo a ihriskom je v areali hotela Gold v Terchovej, v blizkosti je socha Janosika. Na Bobotach blizko Terchovej chovaju na okraji lesa diviaky, to bolo tiez zaujimave. 😉
@llia Urcite budete spokojni (hlavne aby vyslo pocasie). Joooj som si zaspominala na leto, konecne som sa prvykrat odkedy som na materskej niekam dostala a fakt bolo super. Sama som bola prekvapena, kolko tam bolo vela rodin s malymi detmi (mozno som si to predtym tak nevsimala, ked som este nebola mamina 😎 ) Tak stastnu cestu, nech vam to vyjde. 😉
Neviete odporucit kam ist v terchovej a okoli za ked prsi? Sme v terchovej s rocnym synom, planovali sme turistiku ale kedze prsi, neda sa :(
@sluchatka Ist sa kupat.
http://www.aquakubin.eu/close
ahojte, co sa da v okoli Cadce podniknut s dvoma chalanmi 6 a 4r? Budem vdacna za Vase tipy na poldenne a celodenne vylety, dakujem. Pripadne nejake kupanie. Na Velku racu sa urcite chystame, aj do Vychylovky.
@januliku AHOJ..mozem sa spyat tie janosikove diery su vhodne aj pre cca 5 rocne deti? my sme celkovo neni moc sportove typy..ani na taketo tury moc nechodime,len po lesnych cestickach.ziadne štveracky..tak by ma zaujimalo ci to dame aj my dospely menej zdatny,pripadne aj decka,,Ake je to vobec dlhe? kolko to trva kym sa dostaneme cez janosikove diery? a naspat je ta ista cesta potom? alebo sa da ist aj inak? nieje to tam moc klzke? co by sme mali vediet ked tam planujeme s detmi ist? dakujem 🙂
odporucam 🙂 http://www.rsvadicov.sk/
a ked si chcete spravit vylet na cely den a mat zazitok vsetci traja, urcite by som volila ZOO Zlin 😉