Kam na výlet do Rakúska max. 50km od BA s rodinou?

evelin6539
24. júl 2019

Ahojte 🙂 Mate, prosim, nejake tipy na vylet v Rakusku v blizkosti hranic? Idealne miesta na skok od BA, kam netreba cestovat dlho. Nieco, kde sa zabavia deti aj dospeli. Mame radi Rakusko a hladame pekne miesta, ktore sa oplati vidiet. Milujeme rozne podujatia, prirodu – ja najma zaujimave zahrady, miesta s detskymi atrakciami a radi by sme videli aj nejake zvieratka. Vopred krasne dakujem za vsetky vyletne inspiracie 😉 Uz sa neviem dockat dalsieho vyletu. 😍

evkamotka
24. júl 2019

Pozri Ranc pod Babicou, Bojná. Je to za Piestanmi. Zoo, restika, mega velke detske ihrisko

tyrkysova_kobyla
24. júl 2019

@evelin6539 Hainburg. Vybehnete na hrad Schlossberg, tam sa da spravit piknik alebo opekacka, ponahat sa v areali hradu alebo zahrat schovka, pripadne na protilahly kopec Braunsberg s vyhliadkou, alebo sa prejdete popri Dunaji.
Alebo potom vylet na rozhladnu Konigswarte

evelin6539
autor
24. júl 2019

@tyrkysova_kobyla Dakujem za tip 🙂 Hainburg navstevujeme pomerne casto, ale Konigswarte zatial nepozname.

tyrkysova_kobyla
24. júl 2019

@evelin6539 nie je za co. Este mi napadol Schlosshoff, do arealu kastiela sa plati vstup, ale mala by tam byt aj nejaka ZOO, este som nebola, len som pocula 🙂

blumie
24. júl 2019

@evelin6539 je to 88km od BA ale je to uzasne miesto, Laxenburg zamocek v Rakusku, vozenie na lodkach alebo vlacikom po areali. Fakt krasne miesto.

felycity
24. júl 2019

Pozrite si www.niederostrreichcard.at je to karta, ktora plati cely rok a v ramci nej su uz vsetky vylety potom zadarmo, ak nechcete do nej investovat urcite sa da inspirovat vyletmi. Nemam uplne odhad v km ale cca do 100km je prirodny park Sparbach, blizko je podzemne jazero Seegrotre( ale tusim je momentalne zavrete, vstup od 4 rokov), Puchberg am Schneeberg - salamandra zeleznica, Laxenburske zahrady, zoo v Schonbronn, kupanie pri Neziderskom jazere, tu pri hraniciach ako je kruhac smer Berg je vyhliadkova veza...

kristina2412
24. júl 2019

@evelin6539 je to síce ďalej ale určite odporúčam vodopády Myrafälle.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@tyrkysova_kobyla Schloss Hof je super. Tam sme boli zaciatkom mesiaca😉 Je tam mini zoo. V areali zije viac ako 200 zvieratiek – niektore je mozne aj pohladkat. A maju aj uzasne atrakcie a specialnu prehliadku pre deti v slovencine. Najblizsie sa tam chystame, ked zacne Velka prazdninova zabava, ale to si este musime pockat.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@blumie Dakujem za tip 🙂 Znie to super, len je to uz trosku dalej.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@felycity Dakujem za tipy 🙂 Urcite prestudujem.

lilitela
24. júl 2019

@tyrkysova_kobyla
@evelin6539
Baby a ten Hainburg sa plati? Lebo schlosshof, ked som to spocitala pre celu rodinu, tak uf... predsa len, ked chce clovek 2-3 vylety tyzdenne, tak by sme skrachovali.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@kristina2412 Dakujem za tip 🙂 O Myrafalle vyzeraju super, prave som pozerala na internete. Skoda, ze nie su blizsie. Ale mozno sa niekedy odhodlame aj na dlhsiu cestu.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@lilitela V Hainburgu sa na hrad neplati vstupne, je to v podstate zrucanina hradu, ale je odtial krasny vyhlad na okolie - vsetko ako na dlani. V Schloss Hofe sme si kupili rocne vstupenky, tie sa tam oplatia viac, kedze sa tam chystame opat, ked budu podujatia.

evelin6539
autor
24. júl 2019

@baboobchod Dakujem za tip🙂

skumavka
24. júl 2019

Baby, vtlacim sa sem, nemáte niektorá dobrý tip na ubytko v Rakúsku- nejaký penzión vhodný pre rodinu s deťmi, najmladsi ma tri roky a tipy na prechádzky či atrakcie v okolí penziónu? Tak do cca 100 km od BA. Vďaka

lilitela
24. júl 2019

@evelin6539 No to je aj Devin, nie? 🙂 zrucanina. Ale potesila si ma. Diky

evelin6539
autor
24. júl 2019

@lilitela Presne tak 😉 Zrucanina, avsak pekne miesto. Nie je za co. 🙂

eliska13
24. júl 2019

@evelin6539 Carnuntum, Myrafalle stoja za to boli sme, Family park kolotoče, zvieratá... to máš na celý deň, Neziderske jazero, kúpalisko v Bruck an der Leitha,...motorikpark.at je výborný!

eliska13
24. júl 2019

@evelin6539 www.lod.sk na Devín či Gabčíkova, Devín je krásny...Čunovo ľanové centrum

evelin6539
autor
25. júl 2019

@eliska13 Dakujem za tipy🙂