Máte niekto skúsenosť z minulých rokov, kde sa dá ísť lyžovať v okolí BA? Máme aj malinké dieťa a chcela by som len skúsiť staršieho postaviť na lyže. Na to sa mi neoplatí riešiť celú dovolenku. Tak niekde, kde sa dá zbehnúť len na celý deň. Viem o Babe, Kolibe príp. ešte niečo v okolí Modry, ale funguje to tam? Aké sú svahy, vleky, prípadne či je nejaký inštruktor k dispozícii? Možno mám nejaké veľké nároky na okolie BA, ale zaujímam sa preto, či mám vôbec riešiť nejaké lyže alebo nechať tak.
@lili777 , neviem ti povedal, ale podla mna ano, my sme obaja s Mm dobri lyziari a na zaciatok ich budeme ucit my...neskor mozno instruktor, aby ich naucil techniku...ale to uz musia stat poriadne na lyziach a musi ich to bavit. Neviem, ake ho mas stareho chlapca, moje dvojcata budu mat v decembri 3,5 roka, nasi su vsak dost vysoki a aj dobre bicykluju, zvladnu aj 6-7 km peso. Takze nejaku tu sportovu pripravu maju 🙂
pridavam najnovsie postrehy zo zochovej chaty, vcera sme sa tam boli lyzovat, skola funguje na objednavku, lebo maju toho vela, 16eur na 1hod, 5eur/2hod stoji ten pohybujuci sa pas co vyvezie deticky na kopcek, velmi sa nam tam pacilo, a urcite pri najblizsej prilezitosti sa tam pojdeme znova lyzovat 🙂
tak dneska to bolo trosku namrznute, ale malej to celkom islo, len vydrzala s instruktorom asi 35 minut namiesto 50minut co bolo zaplatene ale ved to je celkom uspech, potom uz bola unavena
Ahojte, mozno je to uz neaktualne ale je opat lyziarska sezona a tu maju dobry prehlad o lyziarskych strediskach http://kamsdetmi.sk/lyziarske-strediska/
@lili777 , na Zochovej chate / nad Modrou/ je vedla normalnej zjazdovky "kopcek" pre deti, je tu aj ten pohyblivy pas namiesto pomy. My sme tam boli minulu zimu, vsetko fachčilo a tiez rozmyslame o tom, ze tento rok to tam skusime s detmi. neviem, ci na Babe funguje nejaky detsky lyziarsky vlek.