Maminmy chceli by sme ist ma Slovensku niekde na dovolenku co by ste odporucili? Mame 2 deti 4r(august 5) a 1r(sept. 2) a rozmyslame ci Podhajska ci Patince ci Sturovo...nikde sme este neboli alebo niekde smer zahranicie Bulharsko....Mensi je stale zachrchlany tak preto sme rozmyslali k moru ist.... Viete odporucit a s cim mate vlastnu skusenost? 🙂 dakujem
Chorvátsko, sadnes do autá a za pár hodín ste tam. More je pre zachrchlencov úplne super (vlastná skúsenosť)
Je to blízko, jazyk a kultúra podobne, nestojí to majland
hotel Permon ma bazen aj pre deti, je tam aj strazeny detsky kutik, vsetko detom prisposobene, moje deti stale na to spominaju
@siasis
Ak už niekam ďalej, odporúčam radšej Grécko namiesto Bulharska. Boli sme autom, 24 hodín tam, 24 hodín naspäť. Jedlo ako u nás, Lidl, nádherné priezračné more a mali sme novostavbu "domčeka" ak sa to tak dá nazvať....nejakého apartmánu. 90€ na noc s tým, že sa tam zmestilo cca 8 ľudí, možno aj viac
@siasis Chorvatsko je na alergie a prieduskove ochorenia uplne top destinacia na svete. Videla som niekde rozhovor s odbornikom na taketo ochorenia a hovoril, ze Chorvatsko ma uplne idealnu salinitu v mori aj v ovzdusi, a zaroven vo vzduchu su aj sinice zo sosien, ktore rastu pri pobrezi, co opat ma blahodarny liecivy vplyv na dychacie cesty. Chorvatsko - nie Taliansko - kde je piesok, ktory alergikom a prieduskarom dobre nerobi. V tvojom pripade by som ani neriesila nejaku Podhajsku ci hocico s bazenmi. Ak potrebujes deti preliecit, niet nad chorvatske more a vzduch.
skúsila by som na začiatok SK.... o rok budú deti väčšie tak potom aj zahraničie...