Kam na dovolenku s deťmi? Podhájska, či Patince?

siasis
16. máj 2019

Maminmy chceli by sme ist ma Slovensku niekde na dovolenku co by ste odporucili? Mame 2 deti 4r(august 5) a 1r(sept. 2) a rozmyslame ci Podhajska ci Patince ci Sturovo...nikde sme este neboli alebo niekde smer zahranicie Bulharsko....Mensi je stale zachrchlany tak preto sme rozmyslali k moru ist.... Viete odporucit a s cim mate vlastnu skusenost? 🙂 dakujem

deti95060810
16. máj 2019

skúsila by som na začiatok SK.... o rok budú deti väčšie tak potom aj zahraničie...

pribinak
16. máj 2019

Chorvátsko, sadnes do autá a za pár hodín ste tam. More je pre zachrchlencov úplne super (vlastná skúsenosť)
Je to blízko, jazyk a kultúra podobne, nestojí to majland

liz_lemon
16. máj 2019

hotel Permon ma bazen aj pre deti, je tam aj strazeny detsky kutik, vsetko detom prisposobene, moje deti stale na to spominaju

siasis
autor
16. máj 2019

@pribinak chceli sme piesok nie kamienky....na plazi 🙂

nika3136
16. máj 2019

@siasis
Ak už niekam ďalej, odporúčam radšej Grécko namiesto Bulharska. Boli sme autom, 24 hodín tam, 24 hodín naspäť. Jedlo ako u nás, Lidl, nádherné priezračné more a mali sme novostavbu "domčeka" ak sa to tak dá nazvať....nejakého apartmánu. 90€ na noc s tým, že sa tam zmestilo cca 8 ľudí, možno aj viac

simsalabim
17. máj 2019

@siasis Chorvatsko je na alergie a prieduskove ochorenia uplne top destinacia na svete. Videla som niekde rozhovor s odbornikom na taketo ochorenia a hovoril, ze Chorvatsko ma uplne idealnu salinitu v mori aj v ovzdusi, a zaroven vo vzduchu su aj sinice zo sosien, ktore rastu pri pobrezi, co opat ma blahodarny liecivy vplyv na dychacie cesty. Chorvatsko - nie Taliansko - kde je piesok, ktory alergikom a prieduskarom dobre nerobi. V tvojom pripade by som ani neriesila nejaku Podhajsku ci hocico s bazenmi. Ak potrebujes deti preliecit, niet nad chorvatske more a vzduch.