AHOTE ,PORADITE MI KAM CHODITE S DETMI NA VYLETY? ALE TAK,ABY NAS TO ZA DEN NEZRUJNOVALO 🙂
DIKES...
Ak to má byť neruinujúci výlet, sadneme napr. na bicykle a ideme, kam nás korán dovedie. Do parku, na dopravné ihrisko, na námestie, do polí v okolí... väčšinou to stojí max. jednu kofolu, limču, či nejakú maškrtu. Alebo zbalíme košík s jedlom a ide sa na piknik. Alebo batoh a v okolí je kopa rozhľadní, Zobor, Kalvária, či háj... prirodné kupaliská tiež nemajú drahé vstupné, kopa zrúcanín je všade a deti sa tam vyjašia a jediná "investícia" je len do desiatej...
Mam takú apku že rozhliadnisa a vyberieme si peknú rozhladnu, zbalim jesť, zoberieme bicykle či vlak a ideme
Hľadám v okoli nejaké jazero a výlet jak vyšitý
Alebo pozriem nejakú zaujímavú zrúcaninu a to iste, buď vlak či bike
Máme appku na turistické chodníky, sledujem FB turistické skupiny, kde je veľmi veľa tipov kam chodiť.. Radi chodíme do lesa, v okolí, ale aj ďalej kam sa dostaneme autom.. na bicykle chodievame tiež.. niekedy naložíme bicykle do auta a odvezieme sa do Rakúska, kde prebicyklujeme celý deň a popozerame co sa dá..
Ak máme chuť na mesto, tak ideme sa prejsť do BA a tam pochodime múzea a iné atrakcie.. alebo ideme do viedne.. je veľmi veľa možností, len tazko povedať kam konkrétne keď nevieme odkiaľ si..
My sme mali toľko plánov tento týždeň, som s deckami doma.. a nič z toho, dcéra má 3x koronu 🤦♀️
Neviem, prečo mi to napadlo až teraz, ale pozrela som bydlisko v profile a autorka je z Banskej Bystrice.
@jana_eyre_2 Janka, das prosim ta tip, kde v Rakusku chodite na bicykle? Na jednodnovku?
@ivana11155
okolo Neusiedlersee je to vraj fajn, ale cim blizsie ste pri Madarsku, tak znacenie je zmatocne
alebo kolegovia chodili z BA do Hainburgu napriklad
@ivana11155 naposledy sme sa odviezli autom k stopfenreuth a odtiaľ po cyklotrase k schloss eckartsau, kde je obrovský park a ihrisko.. to bol len taky rýchly poobedny výlet.. alebo od hraníc po Hainburg, tam je krásna cyklo.. okolo neusiedler je tiež veľa cyklotrás, ale to sme ešte neboli..
Muž má appku mapy.cz tam sa dajú vybrať cyklotrasy a vyberieš si akú dlhú chces, a ako náročný okruh.. 😊
@dada2004 Bolo by fajn napísať, odkiaľ si. Aby sme neradili výlety stovky kilometrov od bydliska.