Jednodňový výlet s 11-ročnou a 2-ročnou dcérou

majqa28
13. jún 2022

Baby kam na výlet?Sme z KE a chceli by sme ísť na výlet niekde na Slovensku,na 1dnovy,autom.Dcera má 11 ,tak niečo čo by neofrflala ale mala pekne spomienky,mladšia 2r je nenáročná,jej stačí kamienok a zabaví sa aj sama 🙂 muž je taký ,že najradšej by chodil len z prstom po mape a ja pôjdem kamkoľvek...Košická zoo nie a takisto žiadne kúpaliska a jaskyne 😁 vďaka za pomoc

viestta
13. jún 2022

11 ročná ofrfle všetko, zo zásady. Ale skúsila by som zodpovednosť hodiť na ňu, nech ona vyberie a vy sa prispôsobiť. Tým pádom môžte argumentovať, že je to jej výber.
No a ja by som odporúčala Starú Lubovnu, hrad, skanzen a bludisko. Pripadne Červený kláštor. Alebo Zadiel, ten je v týchto horúčavách fajn, keď veľka pretrpí tak o dolinu bližšie ku Košiciam sú Hajske vodopády. Jedno aj druhé zvládnete aj s kociarom.

sojorez
13. jún 2022

15.6. zacina dalsi rocnik Legendarium (kuknut google). Je to kombinacia turistiky, muzei, hradov, kulturnych pamiatok... Minule roky sa zbierali peciatky, hladali trezory s nalepkami (za urcity pocet nalepiek sa ziskavali ceny) a na konci sutaze boli vylosovani vyhercovia. Mojich to bavilo (14,12,6) to bavilo, ale my mame taky program aj pomimo.