Baby kam na výlet?Sme z KE a chceli by sme ísť na výlet niekde na Slovensku,na 1dnovy,autom.Dcera má 11 ,tak niečo čo by neofrflala ale mala pekne spomienky,mladšia 2r je nenáročná,jej stačí kamienok a zabaví sa aj sama 🙂 muž je taký ,že najradšej by chodil len z prstom po mape a ja pôjdem kamkoľvek...Košická zoo nie a takisto žiadne kúpaliska a jaskyne 😁 vďaka za pomoc
15.6. zacina dalsi rocnik Legendarium (kuknut google). Je to kombinacia turistiky, muzei, hradov, kulturnych pamiatok... Minule roky sa zbierali peciatky, hladali trezory s nalepkami (za urcity pocet nalepiek sa ziskavali ceny) a na konci sutaze boli vylosovani vyhercovia. Mojich to bavilo (14,12,6) to bavilo, ale my mame taky program aj pomimo.
11 ročná ofrfle všetko, zo zásady. Ale skúsila by som zodpovednosť hodiť na ňu, nech ona vyberie a vy sa prispôsobiť. Tým pádom môžte argumentovať, že je to jej výber.
No a ja by som odporúčala Starú Lubovnu, hrad, skanzen a bludisko. Pripadne Červený kláštor. Alebo Zadiel, ten je v týchto horúčavách fajn, keď veľka pretrpí tak o dolinu bližšie ku Košiciam sú Hajske vodopády. Jedno aj druhé zvládnete aj s kociarom.