Ahojte, neviete mi poradit nejaku cestovnu kancelariu, ktora by organizovala jednodnove poznavacie zajazdy pre rodiny s detmi? Chceli by sme chodit na vylet s detmi aby sme aj nieco videli ale aby ostali aj deti zabavene. Hladala som na internete, ale nic podobne sa mi nepodarilo najst. Vsetky vylety co som nasla sú s programom hlavne pre dospelych. Dakujem za akykolvek tip.
presne ako hovorí moni..je to blbosť byť odkázaný na plný autobus,držať sa stále v dave,presne ísť tam,byť hodinu tam,potom rýchlo obed,zraz tam,sledovať čas,ľudí,cesta nazad...
aký problém sadnúť do auta ráno a ísť jeden deň na hrad,druhý do zoo,tretí do aquaparku,atd atd? ak nieje auto ide vlak a deťom sa to páči viac..
@moni244 ja si viem, isla som s malou na Korculu na jednodnovy zajazd a prave v momente ako sme prisli do centra slecna musela ist kakak/cikat... nasledne ocko a sprievodca s tlupou odisli kto vie kam kym som ich nasla :D
A nie je to hlúposť ? Hlavne pre menšie deti. Nemôžeš čakať, že všetky deti bude naraz baviť ihrisko 40 minút či zoo presne 4 hodiny. Urobte si program sami a priebežne si ho prispôsobte deťom. Aj program, aj prestávky aj strava sa vždy dajú lepšie naplánovať pre čo najmenší počet "účastníkov zájazdu"
Ja program prispôsobujem len 3 deťom naraz a niekedy je to umenie. Menšia spí 2x za deň, mladšia raz a najstaršia vôbec. Staršie bavia preliezačky hodinu a zvieratká 5min. Najmenšia je pri preliezkach po 5 minutách mrzutá /lebo sedí v kočíku a je tam dosť hluku/ a na zvieratká by pozerala aj 2 hodiy
@palin poznám... volá sa to "urob si sám" - jednodňový výlet si najlepšie poriešiš tak, že si vymyslíš, kam chceš ísť, kúpiš si lístok na vlak alebo bus a pozrieš si, čo ťa zaujíma, naješ sa kedy chceš kde chceš... máš internet, tak nemôže byť problém nájsť zaujímavé tipy, kúpiť lístok, stiahnuť mapu...
Dakujem za vsetky reakcie. Viem, ze vylet autom dava vacsiu volnost, avsak nie vzdy je k dispozicii. Navyse ist sama s dvomi detmi autom ak deti nieco nezaujme je hodne narocne. Predsa len na tom zajazde by sa mohli zoznamit a pohrat aj s inymi detickami. Skor som mala na mysli nieco na sposob vyletov pre deti, ktore by pamatali na ich potreby (a tyme nemyslim len velke a male potreby ). Nieco na styl poznavacich detskych taborov aj s inym programom, ako je len nasadnutie do autobusu, odvezenie k hradu prehliadka a naspat autobusom.
Neviem z ktoreho mesta si my mame Vyletovo Bojnice
@palin Nepoznam, ale to si mozete spravit aj sami.. napr. ist sa niekam autobusom kupat, prejst, popozerat atd. Ake stare deti su to? Je aj knizka kam s detmi alebo take nieco a su tam vsetky mozne atrakcie popisane z celeho slovenska.