Ahojte maminky, čo porábate s deťmi cez prázdniny? Dajte mi prosím nejaké tipy na jedňové výlety, aktivity v Bratislave. Ďakujem.
Ja doplnim biofarmu Priroda, vlacik presporacik, vylet lodou na devin, vsetky detske kutiky..
dopravne muzeum.
Dakujem za vsetky tipy.
ahojte. bol niekto z vas tieto teple dni v botanickej? da sa to tam vydrzat alebo je tam sauna? lebo by sme sa tam chceli ist pozriet, ale nemam velmi odvahu, ked je vonku 37. 😒
Počas celého augusta je pre deti v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave, každý deň medzi 13.00 a 17.00 hod veselá animátorka, ktorá bude deťom každý deň čítať úryvky tých najkrajších slovenských a zahraničných kníh. Pre spestrenie programu pripravili jednoduché kreatívne dielničky, ktoré určite rozveselia každého drobca.
@peneloppe
@radka227
@bbbarunka
@ancovec
@adeli79
@marylis
Pozývam www.dlhacik.sk posledne miesta bábätká cvičenie aj vitality od 5-10mes od 14.9.2015 zacina novy kurz aj ine
Viď www.dlhacik.sk/program/baby-ball
Ahojte, mám zvyšné lístky, nakoľko sa nám zmenili plány, ak by mal niekto záujem:
Jednodnovy zajazd na levandulovy festival do Tihany k Balatonu v nedelu dna 25.6.2017, odchod z BA, luxusnym autobusom s CK DAKA. Cena jedneho listka zo zlavoveho portalu 18,50€ (povodna cena 35€). V cene aj sluzby sprievodcu + prehliadka benediktinskeho klastora.
pre 3 osoby
MAĽOVANIE S BÁBATKAMI 29.6.2017
Po úspešnom minuloročnom maľovaní budeme opäť maľovať a môžete sa vyšpliechať v nafukovacom bazéniku v záhrade nášho detského montessori centra 🙂
Prídite sa zabaviť so svojimi najmenšími, maľovať prštekmi, nožičkami či noštekmi bruškami…Naše ,,prstové” farby sú určené najmenším deťom na maľovanie na veľký papier a sladké ochutnávanie 🙂. Maľovať budeme lekvárom, rozmixovanou zeleninkou, ovocím či pudingom🙂
Všetko zdravé a ľahko zmývateľné z ručičiek, nožičiek či bruška.
Po maľovaní na detičky čaká bazénik s vodou, loptičkami a šmýkačkou na vyšantenie 🙂
Vodárenské múzeum, krásne urobená záhrada a hneď vedla cyklochodník až do Devína. Hrad Červený Kameň? Zrúcanina Pastun, opekačka na Kolibe