Je podľa vás vhodné ísť na kúpalisko so 17 mesačným dietatkom?
preco by si nemohla??? zienky, ved si nekomplikujte zivot, s MM sme boli na dovolenke /more + bazeny/, kde boli aj mesacne babatka...
Ja som chodila s malym ked mal 9 mesiacov. Minule leto boli riadne upeky a pekne sme sa schladili. Kupal sa v normalnom velkom bazene,nie v tom malom detskom kde je viac nacikaneho ako vody 🙂 tiez som vedela,ze do roka sa neodporuca,ale od 5.mesiaca s nim chodim na baby plavanie,tak som nevidela problem.
my sme chodili od 8 mesiacov s malou a zmakli sme to..len treba samozrejme dodrziavat nejake tie pravidla,,davat pozor aby nehltala vodu z bazenov,aby bola v tieni,pila vela vody a natierat kremikom ,presne ako u starsich deti ci dospeleho 😉
ja som s malou chodila aj minuly rok a chodim aj tento (teraz ma 20 mesiacov) a detsky bazenik je plny deticiek 🙂
my sme boli s malou prvykrat ked mala necelych 9 mesiacov a dokonca v termalnej vode a velmi sa jej pacilo
moja bola prvý krát na kúpalisku, keď mala pol roka, teraz sme neboli ale chystáme sa, všade je tieň, pekne tam pospí a pri vode nie je také teplo ako v rozpálenom paneláku, tak sa už nečudujem, že na mňa minulý rok zazerali ľudia, že som na kúpalisku s malým dieťaťom, ked tu čítam, či môžu vôbec ísť na kúpalisko, moja sestra bola na kúpalisku od 6 týždňov, v tieni, s mokrou plienkou cez kočík a nikdy nespala tak dobre ako tam
akurat som pozerala v telke ze sa neodporuca pre deti do 1 roka, cize starsie ako rok uz moze a ze do 6 rokov sa neodporuca na termalne kupaliska, do priliz teplej vody, aby sa dietatko neprehrialo. Mne to trosku robi skrt cez plany, chceli sme ist akurat na termalne kupalisko s malou (15mesiacov) Tak asi pojdeme len do chladnejsich vod