Je normálne, že kúpaliská sú také drahé?

tl999
13. júl 2024

V mojom detstve to bolo bežná vec, že sme išli na kúpalisko s rodinou. Teraz je to naozaj luxus. Štvorčlenná rodina minie tam minimálne 30 eura.
Zo zvedavosti som sa pozrela koľko stoji inde napríklad v Bahorsku lístok pre dospelú osobu. (Regensburg- na tomto kupalisku som už bola a veľmi sa mi to páčilo) 4,60 pre dospelú osobu a 2,60 pre deti. Samozrejme, platy sú nikde inde.
https://www.das-stadtwerk-regensburg.de/woehrdb...

egonsk
13. júl 2024

@tl999 ano, u nas uz nevedia co si zapytat, dokonca aj na termokupaliskach, kde vodu nemusia ohrievat a ani tolko dezinfikovat ako pri klasickych.

crazy_cat_lady
13. júl 2024

@tl999 tak zavisi od urovne sluzieb, ktore ponukaju. Ja si napriklad radsej priplatim za lehatko/skrinku a idem niekam, kde je moznost viacerych bazenov/viriviek/sedacich bazenov atd, idealne aj s termalnou vodou...

deti95060810
13. júl 2024

však treba zarobiť nie ??? 😉

gelifil
13. júl 2024

je tu drahsie ako v talianskych letoviskach...

sasa1310
13. júl 2024

@tl999 v Ba stoja toľko kúpaliská. 5€ dospelý

jenn7
13. júl 2024

Ja som skoro odpadla ked som videla cennik kupaliska v Rajci….13 e dospely! Neviem si predstavit ako tam ide 4 clenna rodina….

mamina7070
13. júl 2024

to je malo 30 € pre styroch sak to ani na vstupne nestaci

monika15
13. júl 2024

U nas vodny park na 1 noc 399$ :(:( a kupaliska tak 40$ na osobu a plne voda spinava :(:(:( fujj

pe_mi
13. júl 2024

@tl999 no to by som povedala ,že je málo pre štyroch 30eur.to na vstupné nedáte, napr.Diakovce, Poľný Kesov, Vincov les..všade dražoba nenormálna.to raz do mesiaca si môže bežný človek dovoliť.a to nehovorím,keď si tam dvaja dospelý chcú dať kávu, deťom zmrzka alebo langoš, to sa na jednom kúpalisku ,na ktoré treba aj dochádzať oplieska od 80 eur vyššie..ako máme na to ,ale lezie mi to pekne na nervy..

bela30
13. júl 2024

@tl999 30 eur? Nas vysiel thermal na 86 eur a s jedlom na cely den 200 eur.

ivana11155
13. júl 2024

@tl999 30e, stvorclenna rodina je fajn cena. Auqapark Senec to mas za jednu osobu a hlava na hlave.

teranus
13. júl 2024

Aquapark Senec 3-clenna rodina dame vstupne + strava + benzin cca 130€ za den
Moravia v ČR nás pred 5 rokmi (!!!) stála 500€ na 3 dni...
tych 5€ vstup je na Draždiaku? Lebo aj na Matadorke to bolo drahšie...

tttbb
13. júl 2024

Ja sa chodim v lete kupat vacsinou na okolite jazera a vodne nadrze ktore su zadarmo.. Na jesen, v zime, alebo na jar obcas zbehneme do aquaparku raz za 2 mesiace s dietatom. Da sa to zvladnut a odhliadnuc od toho ze 95 percent casu musim mat oci na stopkach ci sa mi netopi dieta, je to v podstate relax aj pre mna.

sasa1310
13. júl 2024

@teranus všetky mestské kúpaliská v Ba 5€.

slniecko5
13. júl 2024

Roky rokuce chodíme len na overenú, čistú priehradu, nedoplatili by sme sa na kúpaliskách pri viac deťoch, len tento týždeň sme tam boli 3x. Okrem toho to tam milujeme 🙂.
Áno, Slovensko je drahe a nielen pre Slovákov, počúvame to aj od cudzincov.

martinmmartin
13. júl 2024

Platis aj za to ze chudobny si to nemozu dovolit a nebudu tam. Vysoke vstupne co na prvy pohlad vyzera nezmyselne pouzivaju firmy ako filter ked tam nechcu zakaznika co si tam nic dalsie uz kupovat nebude chciet.

koniarova
13. júl 2024

Lebo slovenskí podnikatelia sú nenažranci.

martinmmartin
13. júl 2024

@koniarova alebo sa rozhodli platit zamestnancom mzdu na ktoru budu hrdi ( aj taky su) . A zakaznici su v tom tiez kolkokrat vinne, furt frflu a odmietaju platit adekvatne ceny najlepsie vsetko zadarmo a stazovat sa ako hobby.

bublinka1426
13. júl 2024

@sasa1310 matadorka 8.50 ;) a rosnicka je cez 6 eur..kde je za 5 eur?

bublinka1426
13. júl 2024

@koniarova veru tak.

koniarova
13. júl 2024

@martinmmartin 1 z 1000 možno taký je.

nikaeli
13. júl 2024

30€ za rodinu nie je vôbec veľa
U nás kúpalisko 10 minút chôdzou od bytu 70€ iba vstupné - dcéra má 17, syn 6. Rodinný lístok nie je v ponuke. Plus nesmieš tam konzumovať vlastné jedlá. Chodia, kontrolujú, upozorňujú. Dnes už o 10ej bolo plno. Nie sú tam žiadne atrakcie, či tobogán, nič. Iba jedna šmýkalka.

dadis
13. júl 2024

@nikaeli To co je za kupalisko? 😳😳😳😳 Ved to su ceny pomaly ako v aquaparku

pe_mi
13. júl 2024

@nikaeli pre pána Jána ,ešte aj bez toboganov. A vidíš plno ..

nikaeli
13. júl 2024

@dadis Plaza Beach
Je pekné, to uznávam. Čisté. Vstup regulovaný. Ale aj tak. Je to veľa. Napriek tomu je vždy plné 🤷🏻‍♀️ Mám to za rohom, s deťmi dôjdem v pohode pešo. Tento rok sme tam ešte neboli a neviem, či vôbec pôjdem.....

dadis
13. júl 2024

@nikaeli V Rakusku su krasne udrziavane kupaliska a vstupne 6. Toto je teda hrot..

pe_mi
13. júl 2024

@nikaeli a ta kontrola jedla..to ma prekvapilo, s tým som sa ešte nestretla..teda priamo v častiach pri bazénoch, v blízkosti,keď si roztiahnete uteráky..napr v Podhájskej tak kontrolujú
Ale keď ležime vyššie,na tráve ,proste nie priamo pri bazénoch, tak jedlo nekontrolujú..
To som fakt nikde nezažila.

pohodacka03
13. júl 2024

@tl999 dnes som pozerala akurat ceny aquaparkov. Sme 2+3(deti vo veku 1,3,4). A cena za vstup na 1 den vychadzala 92€. Pozrela som kupalisko s bazenom s atrakciami pre deti poblizku, tam uz len 51€. Treti aquapark 59€.A pozrela som madarske kupalisko a tam vstup 25€(su tam aj tobogany a detsky bazen s atrakciami). Vsetky 4 miesta mame cca rovnako daleko. Priplatim si dialnicnu do Madarska a aj tak na tom budem s cenou lepsie. Obycajne kupalisko s 3 bazenmi vychadza 24,5€. No a este nieco aj jest chce clovek.

vesimelonimarsista
13. júl 2024

U nás ani neviem, koľko stojí vstupné, lebo platím rodinne členské na rok 90 eur a v rámci toho môžeme chodiť neobmedzene na kúpalisko. Mame tam smykalku, skokanské mostíky 1 a 3 metre, detsky bazén, ihrisko a beach volejbalové ihrisko.

laurita285
13. júl 2024

Podľa mňa sú tie ceny úplne ok, však to všade praská vo švíkoch. Utiahlo by to aj prirážku 100% aby bolo tých ľudí o čosi menej