Ahojte 🙂 viete mi povedať, či sa dá na Donovaloch aj niekde dobre posánkovať? Ďakujem.
mozete mi prosim napisat, kde sa da s detmi na Donovaloch sankovat (kde nedochadza k stretom s lyziarmi a kde je to bezpecne)? Pripadne aj inde v okoli B.Bystrice
Tak veď normálne aj na svahoch pri zjazdovkách sú také miesta, kde sa deti sánkujú a lyžiari tade nechodia
@romco3 ahoj. Myslim, ze ta sankami vobec na lanovku nepustia. Donovaly su vyslovene vekova kategoria do 8rokov a potom uz treba ist inde. Standardne si deti tahaju sanky hore, co je samozrejme dost narocne. Cize moje deti to nebavi. Ak chce taku poriadnu sankovacku odporucam rakuske ski amade, napr radstadt, tam ides hore gondelou a dole po sankovacej trase, skipas usposobeny tejto aktivite..
@lianka123 ja som myslel tak, ze ci sa plati aj ked nevyuziva lanovku, vlek alebo teda ci sa celkovo plati za vstup. My pozname len take to sankovanie kdesi na kopceku na dedine, pripadne v meste. Nam staci jednoduche sankovanie, hlavne bezpecne (stret s lyziarmi, stromy, auta,..).
@lucyk1992 Ale samozrejme, da sa.