Je kúpalisko Vincov les vhodné pre malé detičky?

ivka2009
7. jún 2011

Ahojte, ak ste tam už niektoré boli, je vhodné toto kúpalisko pre malé deti? Tak 1,5-3 ročné? Na stránke majú zakreslený detský bazén (exteriérový), nie sú tam však o ňom žiadne informácie...akú má asi hĺbku, teplotu vody? Sú tam aj nejaké atrakcie? Ďakujem za odpovede 🙂

zoja
8. jún 2011

@ivka2009 detsky bazen je super pre male deticky je tam taky hribik alebo slonik?? z ktoreho vyteka voda, voda v bazeniku je vyhrievana a hlbka najviac do vysky kolien, teda ak si dobre pamatam, boli sme tam s malym pred dvoma rokmi, nam sa tam pacilo, dokonca sa chodil kupat s tatinom aj do velkeho bazena toho plaveckeho, takze pohodicka, byva tam vsak velky natresk tak vyrazit radsej skor

urcite by som ich vsak nebrala do tych bazenov s termalnou vodou 😉

janka_pn
11. jún 2011

chodime tam kazdy rok a natresky su viac menej len cez vikendy 😉 pre male deti tam je super, je tam velky areal na kocikovanie a vela stankov na obcerstvenie sa pri kocikovani 😀 😀 😀
voda v detskom je teplucka, vzdy tam byva vela deti do 5 rokov. tie starsie su uz casto skor v tych velkych bazenoch. no vsak treba si tam asi najprv zavolat, ci je uz maly bazen napusteny, lebo minuly rok ho napustali az od jula... 😖

lucia20
12. jún 2011

my sme tam boli aj s detmi a bola som spokojna. jedine co sa mi tam nepaci je, ze ked sme byvali priamo v areali nejake ine moznosti pre deti mimo bazenu tam nie su.

lupege
13. júl 2011

@lucia20 mozem sa prosim ta spytat ci ste nebyvali v tych chatkach co su priamo v areale? Mame ich predbezne objednane, ale pocula som aj nepriaznive reakcie (ohladom hygieny chatiek), tak teraz neviem co a ako. A tam vobec nie su nejake preliezky pre deticky v areale?

anjelicek26
13. júl 2011

My sme chodievali s dcerkou ked bola malinka a boli sme na slovensku, teraz vela renovovali, vyzera to pekne, my tam planujeme ked budeme v auguste na slovensku travit kopu casu... je to kusok... ten miminkovsky bazen, tam sme nechodili nikdy, ale ten kde je tak pol metra ci 60 cm vody ten je idealny aj pre deti a nie moc teply, jasne, chce to riadne striehnut... do toho 38 stupnoveho neleziem ani ja, nie to deti, ved to je mnozisko bakterii 😝

renatka737
14. júl 2011

caute prosim poradte ako daleko to je od Ba... a este sa chcem opytat ci neviete nahodou ci by mala mohla ist somnou do vacsieho bazena ked ma este plienku? pretoze vo velkom mederi nas do vody vobec nepustili ani len do toho detskeho....dakujem za radu

exupery
14. júl 2011

My tam chodime casto,detsky bazen-velky,v strede ten hribik,co po nom tecie voda,teplota vody-strasne tepla!mala odtial ani nechce ist,hlbka tak 40cm,ked pustia tak aj viac,len ty ako rodic sa nemozes kupat v tej vode iba chodit v nej,alebo sediet na vyvysenom stupienku,vraj koli pohlavnym infekciam...mne sa tam paci a malej tiez 🙂

stanislavao
4. aug 2012

Kupalisko Vincov les patri podla mna k tym horsim na Slovenku. Dnes sme tam boli a to prvy i posledny krat v zivote. Termalna voda je len v sedacom bazene, kde sedia vsetky babky, tetky, ujkovia, telesne postihnuty. Detsky bazen ma mat 40 cm vody, ale dnes nemal ani 10 cm vody a deti si tam zodrali cele brucha a hrudniky. voda je cista a prijemne tepla. v dalsich bazenoch je voda studena, studena taka, ako ked z vodovodu pustim studenu vodu. Deklarovanych 28 stupnov nesplna ani nahodou. Bazeny su teda prazdne, ved kto by do studenej vodu liezol. Dlazba je strasne smyklava, deti tam same ani ist nevedia, lebo co krok - to pad na zem. Atrakcie ziadne. Polievku tam nekupite, jedine fast food - hamburger, hod dog, hranolky, doonuts, a pod. Som sklamana, lebo s Mederom, N.Zamkami sa to neda vobec porovnat. A dnes dospelych s detskeho bazenika vyhanali, no ale ako tam mozete nechat dieta same? to sa neda.

janine01
4. aug 2012

My chodime,a paci sa nam tam,,,bazenik je super pre male deticky,voda stale kontrolovana,dospelych z bazenika nevyhanaju ,iba v nom nemozu vysedavat,,,cize bud stojis pri dietatku alebo sedis na schodikoch a miestach na to urcenych.Mne to vyhovuje ze si tam dospelaci nemozu macat zadky.... a nad castou bazenika je aj tien,cize nemusite sa prazit na slnku.

pistinka2
29. aug 2013

my sme tam boli pred dvoma tyzdnami a skoncilo to tak, ze aj nas syn aj kamaratkyn mal hnacky, doteraz ma problem, zajtra budu vysledky testov, ak nebudu dobre, posiela tam lekarka hygienu na kontrolu... asi tak... inak objektivne musim priznat, ze je to krasne kupalisko, pacilo sa nam, rekreacne bazeny su vyborne, dobre sa tam kupe.